En Sıcak Konular

Hafta sonunda hava nasıl?

22 Ocak 2009 16:10 tsi
Yurdun büyük bir bölümündeki hava baharı artamazken İstanbul’da yarın yağmur başlıyor, hafta sonu ise hafif yağışlı geçecek. Peki hafta sonunda yurtta hava nasıl olacak?

Sıcaklık Marmara, Ege ve Akdeniz’de 20 dereceyi görecek. Doğu’da da gündüz sıcaklığı iki gün boyunca biraz artacak ama gece yine ayaz ve don etkili.

İstanbul’da güneşli ve ılık bahar havası var, sıcaklık 18 derece. Yarın yağmur başlıyor, hafta sonu hafif yağışlı geçecek. Ankara’da da sıcaklık 12 dereceye doğru çıkıyor, sabah sis, öğleden sonra güneş etkili. İzmir güneşli ama rüzgarlı, özellikle yarın rüzgar kent merkezinde dahi fırtına hızına ulaşabilir. İzmir’de yarın başlayacak sağanak yağış hafta sonu da sürecek. Bugün Bursa ve Adana oldukça sıcak. İstanbul 18, Ankara 12, İzmir 19, Bursa 17, Adana 19 dereceye yükseliyor.

Marmara Bölgesi’ne ılık bahar havası geldi, gökyüzü tüm kentlerde güneşli. Sıcaklıklar ocak ayı ortalamasını yaklaşık 10 derece aşıyor. Kocaeli’nde sıcaklık 20 dereceyi görecek. Yarın bölgede sağanak yağmur başlıyor, hafta sonu da yağışlar hafifleyerek sürecek. Bugün Edirne 16, Kocaeli 20 dereceye çıkıyor.

İç Anadolu Bölgesi de bugün ılık, sıcaklık 15 dereceye yakın. Sürücüler pusa karşı dikkatli olmalı. Bölgede yarından itibaren lodos kuvvetlenecek, pus etkisini kaybedecek ama lodos nedeniyle soba zehirlenmelerine karşı dikkatli olunmalı. Cuma hafif yağış gelebilir. Bugün Eskişehir 10, Sivas 5 derece.

Ege kıyılarında bugün Çeşme’den Bodrum’a kadar keşişleme yönlü fırtına var. Yarın ve hafta sonu da rüzgar fazla hafiflemiyor, kuvvetli esmeye devam edecek. Bugün sıcaklık sahil beldelerinde 20 dereceyi görecek, bölgenin genelinde güneş parlıyor ama yarından itibaren yağmur gelecek. Muğla 16, Afyon 13 derece.

Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu kıyılarında hava yazı aratmıyor, hava güneşli ve sıcak ama cumadan itibaren 3 gün Antalya çevresinde yağmur bekleniyor. Bugün Antalya 20, Diyarbakır 14 derece.

Doğu Anadolu’da gündüz sıcaklığı iki gün biraz artacak ama gece sıcaklığı düşmeye devam ediyor. Sıcaklık bu gece Erzurum’da -21 dereceye inecek.

Karadeniz genelinde de hava açık ve ılık. Cuma günü bölgenin batısı bulutlanırken, Trabzon, Rize’de güneş parlamaya ve sıcaklık 20 dereceye doğru yükselmeye devam edecek. Sıcaklık bugün Trabzon’da 17, Samsun’da 18, Bolu’da 12 dereceye çıkıyor.


NTV

 



Bu haber 617 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,461 µs