En Sıcak Konular

Şehir zorbası yakalandı

20 Ocak 2009 19:48 tsi
Gece kulübünde bir kadını saçlarından sürükleyerek kaçıran zanlı yakalandı.

Avcılar'da yaklaşık 5 ay önce polis kıyafeti giyip kendilerine polis süsü vererek kaçırdıkları kadına tecavüz ettikleri ileri sürülen zanlılardan fifari olduğu ve bu olaydan önce eşini de öldürdüğü iddia edilen Cihangir N., yakalandı.

Esen-2 adlı gece kulübüne geçtiğimiz Ağustos ayında tepe lambalı iki araçla gelen ve üzerlerinde polis yelekleri olan 7 kişi, C.K. isimli kadını saçlarından sürükleyerek kaçırmışlardı. Ellerinden kurtulmayı başaran C.K., zanlılardan Yusuf K. ve Cesim G. ile resmini teşhis ettiği bir zanlı tarafından tecavüze uğradığını ileri sürmüştü. Polis, resmi teşhis edilen zanlının Cihangir N. olduğunu 28 Mayıs 2008 tarihinde de kendisini Ağrı'dan terk ederek İstanbul'a gelen iki çocuk annesi eşi Derya N.'yi kurşunlayarak öldürdüğü iddiasıyla arandığını belirledi.

Mağdur C.K.'nın ifadesinin ardından polis, eşgallerini ve adreslerini tespit ettiği zanlılardan beşini yakaladı. İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen beş zanlı tutuklanarak cezaevine gönderilirken Cihangir N. ile M.Fuat Balta isimli iki zanlı ise yaklaşık 5 aydır aranıyordu. İki firari zanlıdan Cihangir N. de Kumkapı'da saklandığı evde yakalandı. Gözaltına alındıktan sonra Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gönderilen Cihangir N.'nin, eşini ruhsatsız silah ile öldürmek ve Avcılar'da kendilerine polis süsü vererek kaçırdıkları C.K.'ya tecavüz ettikleri iddiasıyla ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

İfadesinin ardından emniyet müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan Cihangir N. Ümraniye Adliyesi'ne sevk edildi. Cihangir N., emniyet müdürlüğü çıkışında basın tarafından haksız yere suçlandığını belirterek hakkında haber yapan bütün basın kuruluşlarından davacı olduğunu söyledi.



Bu haber 631 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,417 µs