çok ağır itham! | " /> çok ağır itham! | "/>

En Sıcak Konular

Sarızeybek'ten çok ağır itham!

20 Ocak 2009 10:24 tsi
Sarızeybek'ten çok ağır itham! Sarızeybek, ölen istihbaratçı komutan için medyayı suçladı. Psikolojik baskı yapılıyor diyen Sarızeybek'in bir de iddiası var!

Emekli Albay Erdal Sarızeybek, Türkiye'de PKK terörünü Özal'ın körüklediğini iddia etti. Show TV'de Ali Kırca'nın sorularını yanıtlayan Sarızeybek, intihar eden emekli Albay Abdülkerim Kırca'nın hakkında yazılanlara dayanamadığını ileri sürdü.

Türkiye tarihi bir süreci daha yaşıyor. Star gazetesinde yayınlanan itirafların ardından gündem birden emekli Albay Abdülkerim Kırca'nın intiharına kilitlendi. İntiharı canlı yayında değerlendiren emekli Albay Erdal Sarızeybek, önce medyayı suçladı ardından da Turgut Özal'ı!

İşte Sarızeybek'in canlı yayındaki o sözleri;

"KENDİSİNİ İSMEN TANIRIM"

Aynı teşkilatta çalıştık. Birlikte çalışmadık; ancak kendisini ismen tanırım. Bu bir trajededir, Türk milletine de böyle bir trajediyi yaşatmaya kimsenin hakkı yoktur. Ne oldukları belli olmayan bazı kişiler işbirlikçi medyaya çıkarak, terörle gönülden mücadele etmiş insanlar üzerinde çok ağır ithamlarda bulunmaktadır. Tabii bu ağır ithamlar, can pahasına terörle mücadele etmiş, bu insanların psikolojileri üzerinde de olumsuz sonuçlara yol açmaktadır.

"TÖHMET ALTINDA BIRAKILIYOR"

1992 yılından buyana her yıl yaklaşık 500 bin asker, jandarma, polis, öğretmen, hemşire, doktor hepsi terörle mücadeleye gönülden katılmıştır. Bu 500 bin kişinin içinde bel ki binde birlik dahi bir oran teşkil etmeyen bazı kişiler herhangi biçimde suç işlemiş olabilir. Türkiye'de yargı vardır. Kim suç işlemişsse cezasını çekmelidir, hepimizin de dileği budur. Bu şekilde ortaya çıkarak, üç beş kişinin ya da 50-60 kişinin suça karıştığı iddiasıyla 500 bin kişiyi töhmet altında bırakmaya kimsenin hakkı yoktur.

"PKK'NIN 1 MİLYAR DOLARI VAR"

Eğer ki siyaset ve işbirlikçi medya bunu terörle mücadele adına yapıyor ise o zaman onlara bir çift sözümüz var. Bugün terörle mücadelede 14 bin vatan evladı şehit düşmüştür. Bunun 6 bin 500'ü askerdir. Bu asker ve vatandaşlarımızın katilleri nerededir?

PKK terör örgütü diyorlar, mücadele ediyoruz diyorlar PKK'nın 1 milyar dolarlık kara para trafiği halen Avrupa'da dolaşmaktadır. Bunu ülkemizi yöneten siyasetçiler görmezden geliyorlar. Ama nutmasınlar ki PKK terör örgütünün Avrupa'daki para kaynağı, silah ve cephaneye dönüşüyor, bizim evlatlarımızı şehit ediyor. Bunu görmezden gelen siyasetçiler de PKK'nın bir bakıma suç ortağı olmuş oluyorlar.

"PKK'YI ÖZAL HORTLATTI"

Türkiye'de PKK terörünün ortaya çıkmasına neden olan şey Özal siyasetidir. 1991 yılındaki Körfez savaşında "Amerikalı Çekiç Güç" Kuzey Irak'a konuşlandırılmış, ondan öncesi sayıları bini bile bulmayan teröristler "Çekiç Güç" sayesinde karşımıza yaklaşık 25 bin kişilik silahlı bir güç olarak karşımıza çıkmıştır. Ben o dönem Şemdinli'deydim. 100 kişilik karakola 500 kişilik teröristler saldırıyordu. Sadece 92 ve 93'te ikibin tane şehit verdik biz. Bunların hesabını soran yok şehitlerin hesabını soran yok, terörü zirveye çeken Özal siyasetini soran yok.

"KIRCA OLAYI TRAJEDİ"

İşte Abdülkerim Kırça olayı. Bir trajededir. Kendisi devlet övünç madalyası almış şerefli bir subaydır. Medyada son üç dört günden beri katildir, teröristtir gibi ithamlar yapılmaktadır ve hiç kimse de bu ithamlara sesini çıkarmamaktadır. Kaldı ki bu ithamları yapanlar kimlerdir? Eski PKK'lılardır Tuncay Güney gibi ne olduğu belli olmayan kişilerdir. Yani bugün işbirlikçi medya, ne olduğu belli olmayan kişileri ekranlara ve basına çıkarmakta; bu ülke için seve seve canını feda etmiş ve feda etmeye hazır olan insanlarımızı katil ve terörist gibi göstermeye çalışmaktadır. Bunu yapmaya kimin hakkı vardır?

internet haber



Bu haber 891 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,078 µs