En Sıcak Konular

Bu da ikinci ÖNDER SAV vakası!

19 Ocak 2009 17:22 tsi
Bu da ikinci ÖNDER SAV vakası! İ.Ü. Eski rektörü ile Vakit gazetesi muhabiri arasında ikinci Önder Sav vakası yaşandı. Telefonu kapattığını zanneden Parlak, ağza alınmayacak küfürler etti.

İkinci Önder Sav vakası İstanbul Üniversitesi eski rektörü Mesut Parlak'la Vakit gazetesi muhabiri Hüseyin Kulaoğlu arasında yaşandı. Kulaoğlu, yaptığı bir haberle ilgili olarak aradığı Mesut Parlak'tan ağır hakaretler işitti. Muhabirin sorularına sinirlenen Parlak, telefonu kapattığını zannederek, konuşmasını hakaretlerle sürdürdü.
 
PARAYI KİM ÖDEDİ SORUSU KIZDIRDI
Aydın Doğan başta olmak üzere Doğan grubundan gazeteciler, emekli askerler ve üst düzey yargı mensuplarıyla değişik tarihlerde İstanbul Üniversitesi'nin Balta Limanı Tesislerinde görüştüğü ortaya çıkan Parlak'a görüşmelerin içeriği soruldu. Vakit muhabirinin görüşmeleri tarihleriyle birlikte hatırlatarak, "Ne görüştüğünüz" sorusunu yönelttiği Parlak, sözkonusu kişilerle uzun zamandır görüştüğünü ve davetleri de kendisinin yaptığını söyledi. Muhabirin, toplantılarda yenilen yemeğin kim tarafından ödendiğini sorması üzerine Parlak çok sinirlendi. Asıl olan ise bundan sonra yaşandı.

İKİNCİ ÖNDER SAV VAKASI

Vakit muhabirinin sorularına sinirlenen Parlak, telefonu kapattığını zannetti ve konuşmasına devam etti. Yanındaki bayana kızgınlıkla konuşmayı aktaran Parlak, “Paşalarla da görüşmüşüm. Herkesle görüşürüm ben. Yasak mı lan pezevenk? Adama bak! Yediğim yemeğin hesabını soruyor bana” şeklinde konuştu. Yanındaki bayanın, muhabirin niçin aradığını sorması üzerine Parlak, şunları söyledi: “Yediğim yemeklerin parasını soruyor. Ben de ‘Sen kimsin lan pezevenk! Yediğim yemeklerin parasını hep ben vermişim' dedim.”
 



Bu haber 896 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,053 µs