Beni satın alamazsınız! | " /> Beni satın alamazsınız! | "/>

En Sıcak Konular

Tayyar'dan CHP'ye: Beni satın alamazsınız!

19 Ocak 2009 13:24 tsi
Tayyar'dan CHP'ye: Beni satın alamazsınız! CHP ile Şamil Tayyar arasındaki savaş giderek kızışıyor. Şamil Tayyar, CHP'li Özyürek'e bugün çok sert yanıt verdi...

Şamil Tayyar / Star

Sadece Allah’a kulluk yaparım

Önceki hafta Gölbaşı’ndaki Ergenekon kazılarından sonra TRT-1 ana haber bültenine konuk olmuştum. Ayrılırken bir genç yanıma yaklaştı, TRT-2’de yayınlanan ‘Büyüteç’ programına davet etti. Fikri Sağlar ve Mehmet Elkatmış’ın program davetini kabul ettiğini, kabul edersem programda sadece üçümüzün olacağını söyledi.

Dedim ki; Ahmet Hakan aradı, CNN Türk’teki ‘Tarafsız Bölge’ programına davet ediyor. Sadece Mustafa Balbay ile ikimizi konuk edecekmiş. Ben kabul ettim ama Balbay’ın cevabı bekleniyor, muhtemelen istemeyecektir, o zaman gelirim.

Daha önce Fatih Altaylı ‘Teke Tek’ programı için benzer davette bulunmuş, Balbay kabul etmemişti.

Öyle de oldu. CNN projesi yatınca TRT’ye ‘evet’ dedim.

Programdan bir gün önce sunucu İbrahim Gürkan Sarı, beni aradı: ‘Tuncay Güney’le bağlantı kurduk, yayına çıkarıyoruz, haberiniz olsun.’

Ertesi gün, yani Büyüteç’in yayınlanacağı Çarşamba günü Tuncay Güney’in polisteki sorgu kasetleri sanık avukatları tarafından medyaya dağıtıldı. Daha önce Güney’den söz alan TRT, büyük bir tesadüf sonucu gündemin ortasına düştü.

Buna inanmayıp yine de ‘ortada bir tezgah var’ diyorsanız, TRT ile sorgu kasetlerini dağıtan Ergenekon avukatları arasında bağlantı olduğunu söylemiş olursunuz ki, bu da çok komik kaçar.

Kaldı ki, NTV ve CNN Türk başta olmak üzere tüm haber kanalları kasetleri anında yayına sokarken TRT bir cümle bile bahsetmedi.

Programın konuklarından Fikri Sağlar’ın ‘habercilik başarısı’ olarak değerlendirdiği ‘Büyüteç’ programını kendine yönelik tepkiler üzerine ‘Önceden planlanmış’ diyerek eleştirmesi ise bir garipti.

Ayrıca; Tuncay Güney’in CHP Lideri Deniz Baykal ile Veli Küçük arasındaki ilişkiye dair gündeme getirdiği iddiasını samimi olmak gerekirse ben Fikri Sağlar’dan öğrendim. Tüm kanalları dikkatle izlemeye çalıştım ama açıklamanın o bölümünü kaçırmışım.

Sağlar, programa bir haber ajansının Güney’in ifadeleriyle ilgili geçtiği haberi getirmişti.

Program öncesi şöyle dedi: ‘Korkut Eken Susurluk’tan dolayı ceza alırken bir TV kanalında bana açıkça meydan okumuştu, daha sonra partiden atılınca Korkut Eken’in rolü olabileceği ihtimalini düşündüm ama Veli Küçük’ü hiç bilmiyordum.’

Ben de bunun üzerine diğer iddialar gibi bu konuyu da Tuncay Güney’e sorabileceğimi söyledim. Ve sordum.

Güney’e ‘Ben bir psikolog değilim, işkence altında konuştuğunuzu söylüyorsunuz ama bana hiç de öyle gelmedi, sohbet bir yerde bitince ‘başka sorunuz var mı’ diye soruyorsunuz, nasıl bir sorgulama?’ diye soran da benim.

Şahsımı sözde karalamak için ‘AKP yandaşı’ diyen CHP Grup Başkanvekili Mustafa Özyürek’e de ufak bir lafım var: Ben Tuncay Özkan değilim, sakın ola karıştırmayın. 3.5 milyon dolar ödeyip 4 yıl boyunca Kanaltürk’ü CHP’nin yayın organı haline getirdiniz. Hele CHP önünde kitaplarıyla poz veren Ergun Poyraz’la hiç karıştırmayın. Beni asla satın alamazsınız.

Çünkü; sadece Allah’a kulluk yaparım.



Bu haber 624 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,095 µs