En Sıcak Konular

Fener'in Alex'e ilginç teklifi!

18 Ocak 2009 14:59 tsi
Alex "Avrupa’dan 3 önemli takım beni istiyor" diye fiyat yükseltirken yönetim ilginç bir öneriyle Alex'i bağladı.

Kanarya, Alex’le 2 yıl daha nikah tazelerken, kaptanı ikna etmek için ilginç bir teklif sundu

Fenerbahçe iç transferde Alex, Deivid ve Lugano ile yaşadığı sorunu kaptana teklif edilen jübile önerisiyle çözdü ve 3 futbolcu ile yeniden anlaştı... Alex’in, yönetimden gelen “Futbolu burada bırakmak istediğini açıklamıştın. İstersen 2 yıl sonra sana jübile yaparız” şeklindeki öneriyi kabul edip astronomik taleplerinde indirime gitmesinin ardından, yıllık fiyatları konusunda Brezilyalı yıldızı baz alan Deivid ve Lugano da istekleri rakamlarda geri adım atıp F.Bahçe ile devam etme kararı aldı.

YELKENLERİ SUYA İNDİRDİ

DAHA önce “Avrupa’dan 3 önemli takım beni istiyor, geleceğimi düşünmem lazım. F.Bahçe yönetimini anlamıyorum” diyen, ardından da “Burası benim evim, çok mutluyum. Kalmak istiyorum” şeklinde açıklamalar yaparak kafaları karıştıran Alex, yönetimden gelen jübile önerisiyle yelkenleri suya indirdi. Transfer görüşmelerinin başında astromik rakamlar telafuz eden F.Bahçe kaptanının, cuma günü yapılan son görüşmede maddi isteklerinde geri adım attığı ve kendisine önerilen transfer ücreti ile ödeme planını kabul ettiği belirtildi.

2 YIL DAHA F.BAHÇE’DE

ALEX, Deivid ve Lugano ile 2 yıllığına yeniden anlaşan ve salı ya da çarşamba günü imza attıracak olan yönetim, kaptan Alex’e “Burası senin evin. Başkanımızdan, teknik direktörümüze, takım arkadaşlarından, taraftarlarımıza kadar herkes kalmanı istiyor. Ayrıca burada senin de mutlu olduğunu biliyoruz. Kaptanımız olarak 2 yıl daha bizimle devam etmeni istiyoruz. Bu iki yılın sonunda da eğer kabul edersen jübileni de F.Bahçe’de yaparsın. Sonra giydiğin formayı müzemize asarız” dedi ve Alex’in de bu öneriyi beğenmesiyle Brezilyalı’nın sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı.

DİĞERLERİNE ÖRNEK OLDU

KAPTANIN transfer ücretinde indirime gidip F.Bahçe ile 2 yıllığına yeniden anlaşması, Deivid ve Lugano’nun da isteklerinde geri adım atmalarına neden oldu. Görüşmelerin başında Alex’in alacağı ücret kadar talepte bulunan Deivid, kaptanın yönetimin önerilerini kabul etmesi üzerine, daha önce istediği astronomik rakamlarda indirime gitti. Brezilyalı yıldız da F.Bahçe ile 2 yıllığına yeniden anlaştı. Bu arada yönetim, Alex ve Deivid ile anlaşmasının ardından Uruguaylı stoper Lugano ile de imza aşamasına geldi ve aradaki pürüzler kalktı. F.Bahçe’nin üç futbolcu ile en geç çarşamba günü nikah tazelemesi bekleniyor.

internethaber



Bu haber 582 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    18,213 µs