En Sıcak Konular

Ümit Özat sahalara dönecek mi?

18 Ocak 2009 12:32 tsi
Karlsruhe maçında rahatsızlanarak herkesi korkutan futbolcu Ümit Özat'ın doktorlarından iyi haber geldi.

Almanya'nın FC Köln takımının kaptanlığını yaparken Karlsruhe maçında rahatsızlanarak herkesi korkutan ve 'Kalp kası iltahabı' teşhisi konulan futbolcu Ümit Özat'ın doktorlarından nihayet iyi haber geldi.


Ümit'in son kontrollerini yapan doktorları, onun Şubat ayı sonundan itibaren antremanlara katılabileceğini açıkladı. Uzun süredir tedavi gören Ümit Özat'ın futbol kariyeri konusundaki belirsizlik de bu şekilde son bulmuşa benziyor. Alman Bild gazetesinin haberine göre, 'Ümit'in doktorlarından nihayet senvindirici haber geldi. Habere göre, Ümit Özat'ın son kontrolünü yapan kalp doktorları onun yeniden futbola dönmesine onay verdi.' denildi.


Habere göre, daha önce Hannover kentinde tedavisini yürütmekte olan kalp doktorunun Siegburg'taki kliniğine giden Ümit Özat, burada iki saat süren bir kontrolden geçti. Burada doktorundan Şubat sonunda antremanlara katılabileceği yönündeki müjdeli haberi alan Ümit Özat büyük bir sevinç yaşadı.


Bild gazetetesine açıklamalarda da bulunan Ümit Özat, "Umutluydum. Uzun süreden beri beklediğim haberi bugün aldım. Herkes böyle bir sonuç olmasını istiyordu. Şimdi inanılmaz mutluyum. Kardiyologlar artık hiçbir problem olmadığını söylediler. Kalbim düzgün bir şekilde çalışıyor. Bana başka bir ilaç verdiler. Doktorların söylediğine göre, olağanüstü bir durum olmazsa Şubat ayı sonunda koşu antrenmanlarına başlayabileceğim. Ama asla acele etmeyeceğim. Benim için önemli olan doktorların futbol oynamama izin vermesiydi. Bu harika haberin ardından, bir hafta önce ya da sonra başlamışım, bu çok da önemli değil.' dedi.


Öte yandan Ümit Özat'ın bu haber üzerine Belek kampına giderek, Teknik Direktör Christoph Daum ve takım arkadaşlarını ziyaret edeceği bildirildi. Daum ile durumunu ve antrenman programını görüşmesi beklenen Ümit'in, aldığı güzel haberi takım arkadaşlarıyla da paylaşması bekleniyor.


Ümit Özat, geçtiğimiz yıl 29 Ağustos günü Bundesliga'nın ikinci haftasında Karlsruhe ile yapılan maçın ilk yarısında rahatsızlanarak aniden yere yığılarak herkesin yüreğini ağzına getirmişti. O anda kalbi duran Ümit Özat sahada yapılan müdahale ile hayata dönmüş ve hemen hastaneye kaldırılmıştı. Önceleri rahatsızlığının asıl nedeni anlaşılamayan Ümit'e, yapılan uzun kontrollerin ardından, kalp kasında iltihap teşhisi konmuştu.

cihan



Bu haber 583 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,357 µs