En Sıcak Konular

Soylu'yu coşturan transfer

17 Ocak 2009 20:20 tsi
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'in partisine katılım töreninde konuşan DP lideri Süleyman Soylu, Bursa'yı fethetmek Türkiye'yi fethetmektir" dedi. Soylu, DP'nin Bursa adaylarını da açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'in partisine katılım töreninde konuşan DP lideri Süleyman Soylu, Bursa'yı fethetmek Türkiye'yi fethetmektir" dedi. Soylu, DP'nin Bursa adaylarını da açıkladı.

Beyaz Yürüyüş adı altında Türkiye'yi adım adım gezen Demokrat Parti lideri Süleyman Soylu, Bursa'da atağa geçti. Demokrat Parti'nin belediye başkan adaylarını açıklamak üzere Bursa'ya giden, Soylu vatandaşların yoğun sevgi gösterileri ile karşılandı.

  AKP'den ayrılan,  Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin"in, Demokrat Parti saflarına katılmasını, gövde gösterisi gibi bir törenle açıklayan Süleyman Soylu şunları söyledi:

" Bu gün kıratın, Türkiye ile yeniden buluşma günü, kıratın iktidarının miladıdır. Bütün insanlara haykırmak istiyorum ki, bir büyük yolculuk başlamıştır. Ayağa kalkan güçlü bir Türkiye arıyoruz. Demokrat Parti onun için Osmanlıdır, onun için Anadolu'dur. Bu coğrafyanın ta kendisidir. Bir büyük misyonun yeniden şahlanacağına inandık. Allah şahittir ki, Menderes'in yüzünü ak etmek için çalışıyoruz"

SOYLU: " TÜRKİYE'Yİ FETHEDECEĞİZ"

Türkiye'nin enerjisinin kavgalarla boşa harcandığını vurgulayan DP lideri, " Kırat, Türkiye'de dini, dili, ırkı  ne olursa olsun hiç kimseyi ötelemeyen bir düşüncenin adıdır. Onun için yollardayız. Türkiye bir azınlık psikolojisi ile yönetilemez. Türkiye'nin güçsüzlüğe, adaletsizliğe, fukaralığa tahammülü yoktur. Bu ülkenin sünepe bir ülke gibi yalnız kalmaya tahammülü yok . Demokrat, sonuna kadar özgür bir Türkiye için çalışıyoruz" diye konuştu.

" Bu günü kaydedin. Bu gün Bursa'da Demokrat Parti'nin diriliş günüdür" diyen Süleyman Soylu, Bursa'nın ardından, tüm Türkiye'yi fethedeceklerini söyledi.

 SOYLU, " DOĞRU ODUN TAŞIYAN HERKESE KAPIMIZ AÇIK"

 Demokrat Parti'yi, Tapduk Emre Dergahı'na benzeten Süleyman Soylu, " Dergaha doğru odun taşıyan herkese kapımız açıktır" dedi. Kendisini hizmet eri olarak nitelendiren Soylu, " Hikmet Şahin ve diğer belediye başkan adaylarımızı yeniden belediye başkanlığı koltuğuna oturtmak için size talimat veriyorum.29 Mart'a kadar bir gün durmak yok" dedi.
 
HİKMET ŞAHİN, " DALDAN SARKMA DEĞİL, KÖKTEN SÜRME DP'LİYİM"

 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin ise törende yaptığı konuşmada, kendisini Demokrat Parti'de evin misafiri olarak değil, evladı olarak gördüğünü vurgulayarak, şunları söyledi;

 "Babam zamanında AP'de Meclis üyeliği yaptı onun için baba ocağındayım.Ancak öyle daldan sarkma değil, kökten sürme baba ocağındayım. Yeniden hem belediyeyi alacağız, hem de kıratı şahlandıracağız"

 "ÜÇ AKP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI, " DP" DEDİ"

 Binlerce kişinin katıldığı aday tanıtım töreninde, Demokrat Parti saflarına katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı  Hikmet Şahin'in yanı sıra,  AKP'den ayrılan Emek Belediye Başkanı Yakup Aktaş ve Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Hayri Öztetikler'de, DP lideri Soylu tarafından kamuoyuna tanıtıldı.

 DP'NİN, BURSA BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

 Bursa'da, on güçlü adayla yerel seçime katılacak olan DP'nin, belediye başkan adayları ise şöyle:

Büyükşehir: Hikmet Şahin,
Osmangazi: Yakup Aktaş,
Gemlik: Bayram Demir,
Karacabey: Şaban Yalazı,
Keles: E. Sabri Yılmaz,
Yenişehir: İbrahim Ay,
Büyükorhan: K. Mehmet Acaroğlu,
Nilüfer: R. Salih Tetikcan,
M.Kemalpaşa: Hayri Öztetikler,
Kestel: İbrahim Uygur.

Tanıtım töreni ardından, konvoyla şehir turuna çıkan Süleyman Soylu, vatandaşların yoğun tezahuratları arasında, DP'li olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'i makamında ziyaret ederek, şehrin sorunları hakkında da bilgi aldı.

haber7



Bu haber 814 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,523 µs