En Sıcak Konular

MOL dev indirimle geliyor

14 Ocak 2009 15:58 tsi
MOL, ilk mağazasını Kurtköy Atlantis Alışveriş Merkezi'nde açacak.

 

Merter Markalar Birliği'nin önderliğinde kurulan MOL, dünyada ilk kez uygulanacak olan bir modeli Türkiye'de deneyecek.

Konu ile ilgili bilgi veren MOL İcra Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Wenice Kids'in sahibi olan Oktay Özdemir, 78 üyenin birleşerek MOL'u kurduğunu söyledi.  Bu 78 üyenin arkasında da 398 üretici olduğunu belirten Özdemir, "Duyurusunu yaptığımız sistem çok ilgi gördü. Şimdiden 400 firma daha üyelik için sıraya girdi" dedi.

SADECE TÜRK FİRMALARI KATILABİLİR

"MOL'a katılmanın en önemli şartı Türkiye'de üretmek ve Türk markası olmak" diyen Özdemir, üye işyerlerinin de dünya devlerine ihracat yapan çok kaliteli firmalar olduğuna dikkat çekti.

"Asla belli bir kalitenin altına inmeyeceğiz" diyen Özdemir, kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla satacaklarını belirtti. Uzakdoğu'dan yapılan hiçbir ithalatın kendileri ile başedemeyeceğini söyleyen Özdemir, şöyle devam etti.

"Kimse bizle rekabet edemeyecek çünkü üretici fiyatları ile giriyoruz. Hiçbir aracılık ve komisyon yok. Biz Türkiye'nin gücünü şimdi göstereceğiz. Başkasının yapmadığını yapacağız. Artık direksiyona biz geçiyoruz."

KALİTELİ PANTALON 12 TL

Açılış yapacakları ilk mağazada 5 liradan 5 bin TL'ye kadar her çeşit ürün olacağını anlatan Özdemir, "Örneğin çok kaliteli bir pantalonu 12 TL'ye satacağız. Bunların hepsi uluslararası standartlarda ürünler" dedi.

Yurtdışından da büyük ilgi gördüklerini anlatan Özdemir, uygulayacakları sisteme çok talep geldiğini vurguladı. Almanya'da büyük bir grubun MOL sistemini kendi mağazalarında uygulamaları için başvurduğunu anlatan Özdemir, önümüzdeki günlerde görüşmeye gideceklerini belirtti.  

MOL'un cirosunun yüzde 3'ünü Türkiye'nin tanıtımına aktaracaklarını, Almanya'daki cirolarının yüzde 1'ini de boşanmış ailelerin çocuklarının eğitimi için ayıracaklarını söyleyen Özdemir, ciro üzerinden sosyal sorumluluk projelerine de en etkin şekilde katılcaklarını ifade etti.
 
2009'da 56 mağazaya ulaşacaklarını söyleyen Özdemir, bunun 18'inin yurtiçinde, kalanını da yurtdışında 19 ülkede açılacağını belirtti. Özdemir, 2012 yılında Türkiye'nin en büyük ihracatçısı olacalarını söyledi.

PSİKOLOG DESTEKLİ ALIŞVERİŞ

MOL'dan ürün satanlar için sezon sonlarında ücretsiz kuru temizleme kampanyaları düzenleyeceklerini belirten Özdemir, bunun için kuru temizlemecilerle görüşmeler yaptıklarını belirtti.

Özdemir, MOL mağazalarında psikologların da görev yapacağını ve alışveriş sırasında sıkılan müşterilere destek vereceklerini anlattı.

 



Bu haber 1,141 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,424 µs