En Sıcak Konular

Mondragon'un G.Saray özlemi!

13 Ocak 2009 15:39 tsi
Galatasaray ın eski kalecisi Mondragon'dan, sarı-kırmızılı takıma mesaj!

İkinci yarı kamp çalışmaları için takımı FC Köln ile birlikte Antalya'ya gelen Kolombiyalı file bekçisi Aly Faryd Mondragon, Galatasaray'ı unutamadığını ve Galatasaray'a karşı oynayacağı bir maçla futbola veda etmek istediğini söyledi.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Köln, Antalya'nın Seril İlçesine bağlı Belek Beldesi'ndeki Cornelia Oteli'nin futbol sahasında ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktörü Christoph Daum yönetiminde çalışmalarını sürdüren Köln'ü Antalya'da bulunan Alman vatandaşlar da yalnız bırakmıyorlar.

Galatasaray'da uzun yıllar başarıyla görev yaptıktan sonra Köln'e transfer olan Kolombiyalı file bekçisi Mondragon, takımının antrenmanı sonrası açıklamalarda bulundu. Mondragon, Galatasaray formasını 6 yıl giydiğini vurgulayarak, "Kulübü, takımı, tabii ki taraftarları unutamıyorum. Burada çok güzel günlerim geçti. Türkiye'yi çok seviyorum. Galatasaray'ı çok seviyorum" dedi. Mondragon, Türkiye'de geçirdiği günleri unutamadığını sık sık vurgularken, Köln'de şu anda çok mutlu olduğunun da altını çizdi.

Köln taraftarlarıyla, Sarı-kırmızılı taraftarları da karşılaştıran Mondragon, "Köln'de ortalama 50 bin taraftara karşı maçlarımızı oynuyoruz. Buradaki taraftarlar da çok iyi. Ama Galatasaraylı taraftarların yeri benim için ayrı" diye konuştu.

Mondragon "Jübileni Galatasaray'da yapmak ister misin?" şeklindeki bir soruya ise, "Köln'de mutluyum. Burada futbolu bırakacağım. Ancak Galatasaray'a karşı oynayacağımız bir maçlar futbolu bırakmak istiyorum. Galatasaraylı taraftarların karşısında jübile istiyorum" diye cevap verdi.

FC Köln, ikinci yarı hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdürürken, Daum'un yardımcısı olan ve Beşiktaş ve Fenerbahçe'de de yardımcı antrenörlük yaptığı dönemde ağır idmanlarıyla dikkat çeken Roland Koch, Köln'de de adeta futbolcuların pestilini çıkartıyor. Koch, ilginç motivasyon hareketleri ve sözleriyle de kampın neşe kaynağı oluyor.
 



Bu haber 584 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,936 µs