En Sıcak Konular

Müjde! Havalar ısınıyor...

13 Ocak 2009 12:14 tsi
Soğuktan iliklerimizin donduğu şu günlere, sıcak havayla mola vereceğiz... Sıcaklık artıyor, hemde bir hayli.! İşte bölge bölge hava durumu;

Türkiye’de sıcaklık bu hafta 5 ila 8 derece artıyor ancak tüm bölgelerde görülen sis hava ve kara ulaşımını aksatabilir. Çarşamba ve cuma günleri arasında lodos batı kesimlere yağış getirecek. Hafta sonu kuzeyde sıcaklıklar yeniden düşebilir.

- İstanbul ısınıyor, rüzgar hafif, özellikle Boğaz çevresinde sis var. Kent yarın hafif yağmur alacak, perşembe hava daha ılık, sıcaklık 16 dereceye çıkacak.

- Ankara’da gökyüzü açık ama yerde sis var, uzun bir aradan sonra sıcaklık perşembe 10 dereceye çıkıyor.

- İzmir çarşamba ve cuma arası yağışlı.

- Bursa sisli, yarın yağışlı, Adana cumaya kadar açık ve ılık olacak.

Bugün;

İstanbul 11
Ankara 5
İzmir 13
Bursa 9
Adana 16 derece.

BÖLGE BÖLGE HAVA DURUMU

 Marmara’da artık rüzgar güneyden ve daha ılık esiyor, sıcaklık uzun bir aradan sonra 10 dereceyi geçerken bugün başta Bursa ve Kocaeli olmak üzere yer yer yoğun sis oluşabilir. Yarın hafif yağmur geliyor. Marmara perşembeyi daha sıcak geçirecek. Bugün Edirne 4, Kocaeli 11 dereceye çıkıyor.

 İç Anadolu’da bu hafta zayıf rüzgarların etkisiyle sisli geçecek, bir çok kentte hava ve kara ulaşımı aksayabilir. Sıcaklık bu bölgede de hergün biraz artarak,perşembe Eskişehir ve Konya arasında 10 dereceyi aşacak. Bugün ise Eskişehir 5, Sivas -1 derece.

 Egeliler uzun bir aradan sonra ısınmaya başlıyor, sıcaklık perşembe günü sahil beldelerinde 20 dereceye yaklaşacak. Bugün birçok kentte pus var, yarın yağmur ve Ege Denizi’nde fırtına bekleniyor. Muğla 11, Afyon 3 derece.

 Akdeniz ısınıyor, sıcaklık üç gün içinde 20 dereceye çıkacak. Hava cumaya kadar açık, cuma yağmur olacak. Güneydoğu’da da gündüz sıcaklığı artıyor, Diyarbakır çevresinde yoğun pus oluşabilir. Bugün Antalya 17, Diyarbakır 9 derece.

 Doğu Anadolu ısınmadan en geç etkilenecek bölge, iki günü daha ayaz ve don etkili. Sıcaklık bu gece de Erzurum’da -27 derece. Perşembeye doğru Malatya ve Elazığ çevreleri biraz ısınmaya başlayacak.

 Karadeniz’de cumaya kadar önemli bir yağış yok. Bolu, Kastamonu ve iç kesimler boyunca pus etkisini sürdürüyor. Bu bölgede de sıcaklık yükselecek. Bugün Trabzon 8, Samsun 7, Bolu 2 derece.

 



Bu haber 545 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,101 µs