ilginç mesaj! | " /> ilginç mesaj! | "/>

En Sıcak Konular

Şahin'den Tekin'e ilginç mesaj!

11 Ocak 2009 09:39 tsi
Şahin'den Tekin'e ilginç mesaj! Ergenekon terör örgütü soruşturmasının son dalgasında gözaltına alınan eski Özel Harekât Dairesi Başkan Vekili İbrahim Şahin'in, Danıştay saldırısını azmettirmekle suçlanan Muzaffer Tekin'le samimi ilişkisi dikkat çekiyor.

'Muzaffer Tekin gerçek liderimizdir, saygılar komutanım' demişti  
 
Şahin, 2002 yılında cezaevinden tahliye olduğunda kendisini kapıda karşılayanlardan biri Muzaffer Tekin'di. İlerleyen günlerde bu irtibat sıklaştı. Şahin, Tekin'in gözaltına alınmasının ardından çektiği mesajda, "Danıştay olayları böyle bitmez komutanım. Yeni sloganımız (Bu da bizim türkümüz Muzaffer Tekin gerçek liderimizdir) Saygılar komutanım." ifadelerini kullanmıştı.

Radikal Gazetesi, 23 Temmuz 2008'de ilginç bir manşetle çıktı. 'Susurluk'tan Ergenekon'a SMS: Saygılar komutanım' başlığıyla verilen haberde, İbrahim Şahin'in, Muzaffer Tekin'e çektiği mesaj deşifre edildi. Danıştay saldırısının ardından gözaltına alınan Tekin'e sorguda yöneltilen sorulardan biri de Susurluk davasında 6 yıl hapse mahkum olan İbrahim Şahin'i tanıyıp tanımadığıydı. Tekin, '1982 yılında görev yaptığı Tuzla Piyade Okulu'nda Şahin'le tanıştığını' anlattı. Mahkemece serbest bırakıldıktan sonra Ergenekon soruşturması kapsamında yeniden gözaltına alındı. Sorgu sırasında, cep telefonuna gönderilen sekiz mesajın içeriği ve kimden geldiği üzerinde duruldu. Bu mesajlardan son ikisi İbrahim Şahin tarafından iki ayrı numaradan gönderilmişti. İlk mesajda, "Sizin yanınızda dava arkadaşı olan insanların önce yüksek vasıflı Türk olması gerekir. Çünkü yiğide er gerekir komutanım. Erciyes'ten selamlar." deniliyordu. 23 Temmuz'da gönderilen SMS'de ise şu ifadeler yer alıyordu: "Danıştay olayları böyle bitmez komutanım. Bu şarkı böyle bitmez yeni sloganımız (Bu da bizim türkümüz Muzaffer Tekin gerçek liderimizdir) Saygılar komutanım."

zaman



Bu haber 872 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,762 µs