En Sıcak Konular

Lincoln ve Karan iddialarına cevap

9 Ocak 2009 21:34 tsi
G.Saray Futbol A.Ş. Genel Müdür Adnan Sezgin, Lincoln'ün dönüşü, Ümit Karan ve Servet'le birlikte yeni transfer iddialarına tek tek cevap verdi.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, sarı-kırmızılı takımın ikinci yarı hazırlıklarına bugün katılan Brezilyalı futbolcu Cassio Lincoln ie hiçbir sorunlarının olmadığını söyledi.

Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Adnan Sezgin, Lincoln'le ilgili spekülasyon yapıldığına dikkat çekerek, "Lincoln ile görüştük. Lincoln'la hiçbir sorunumuz yok. Speküle edildiği gibi her hangi bir takıma transferi, hatta para alamadığı için kampa katılmadığı yönündeki söylentiler doğru değil. Lincoln burada olmaktan son derece mutlu. Kendisiyle yapılan görüşmelerin ana konusu; daha önce birlikte çalıştığı bir fizyoterapist vardı. Onun kendisiyle çalışma isteğini bize iletti. Biz de hangi koşullarda birlikte çalışabileceklerine kendisine ilettik. Sorun olmadı. Kendisi de zaten Antalya'ya gitti" diye konuştu.

-"'TRANSFER YOK' DİYE BİR AÇIKLAMA YAPMAM DOĞRU OLMAZ"-

Sezgin, bir muhabirin, "Teknik direktör Skibbe, transfer istemediğini söylemişti. Yönetim olarak sizin bu konudaki düşünceniz nedir?" Şeklindeki soruya, tek transfer görüşmelerinin bilindiği gibi Mehmet Yıldız'la olduğune belirterek, "Fakat son derece yeterli ve alternatifli bir kadromuz var. Buna rağmen transfer yok diye bir açıklama yapmam doğru olmaz" şeklinde konuştu.

"Şartların ne getireceği de belli değil" diyen Sezgin, "Her şey olağan koşullarda devam ederse biz bu kadronun yeterli olacağını düşünüyoruz. Bu transfer yapmayacağımız anlamına gelmez. Transfer süresi bir ay. Sonucu herkes görecek" ifadelerini kullandı.

Bu arada, kiraya verilecek futbolcular olup olmadığı yönündeki bir soruyu da yanıtlayan Sezgin, Ferdi için Eskişehirspor'dan teklif geldiğini söyleyerek, "Görüşmeler sürüyor. Bunun dışında kadromuzda kiraya verilecek çok oyuncu olduğunu düşünmüyoruz" diye konuştu.

-ÜMİT KARAN KONUSU-

Ümit Karan'ın moralinin bozuk olduğuna ilişkin bir soru üzerine de açıklamalarda bulunan Sezgin, Ümit'in moralinin bozuk olduğunun kendisinin de bildiğini dile getirerek, Kendisiyle yaptığımız özel görüşmelerde, bize sıkıntılarını iletti. Ümit Karan, Galatasaray'a 8 yıl hizmet etmiş milli takım seviyesinde, yetenekli bir futbolcu. Şu ana kadar hiçbir takımdan somut bir teklif yok kendisi için. Ümit'le bu konuda bir görüşme yaptık. Ama teklif olmadığına göre bu konuyu da speküle etmeye gerek yok" şeklinde konuştu.

-SERVET'İN DURUMU-

Fortis Türkiye Kupası'nda dün Altay'la oynanan maçın son dakikalarında Şehmus ile girdiği mücadelenin ardından omzundan sakatlanan Servet Çetin'in, maçın ardından tedavisinin başlandığını dile getiren Sezgin, "Servet'in bir sakatlığı vardı. İzmir'de bir MR'ı çekildi. Bizimle birlikte İstanbul'a döndü. Burada da bir MR çektirdik. Çok fazla korktuğumuz gibi çıkmadı sonuçlar. Servet, 3 gün daha burada kalacak. Sağlık ekibimiz, tedavi programı hakkında bilgi verecek" ifadelerini kullandı.

Sezgin diğer sakat futbolcular hakkında ise, şunları söyledi: "Hasan Şaş ve Kewell İstanbul'da çalışacak. Serkan ve Uğur, çalışmalarını Almanya'da sürdürecek."

Galatasaraylı yöneticilerin, uzun uçak yolculuğu yapacağı gerekçesiyle fazladan 2 gün izin verdiği futbolcusu Lincoln Antalya kampına katıldı.

Akşam saatlerinde Antalya Havalimanı'na gelen Brezilyalı futbolcu özel bir minibüs ile takımın kamp yaptığı otele gitti.

cihan



Bu haber 644 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,850 µs