En Sıcak Konular

Muhalefet Yıldırım'ı köşeye sıkıştırdı

9 Ocak 2009 11:30 tsi
F.Bahçe’de muhalefet, başkanla ilgili büyük suçlamalarla Divan Kurulu’na hazırlanıyor


Şadan Kalkavan ve destekçilerinin hazırladığı dosyalarda Aziz Yıldırım’ın aile şirketi üzerinden 8 villa satıp tüzüğü ihlal ettiği ve kızlarına yüksek meblağda kazanç sağladığı iddiaları yer alıyor.

F.BAHÇE’NİN 24 Ocak’taki Divan Kurulu, oldukça ‘ateşli’ geçeceğe benziyor.. Bunun en büyük sebebi başkanlığa aday olduğunu açıklayan Şadan Kalkavan ve ona destek olanların toplantıya getireceği ’dosyalar’. Muhaliflerle oldukça sert tartışmalar yaşaması beklenen başkan ve yönetim hakkındaki dosyalarda neler mi var? İşte muhaliflerin Divan Kurulu’na hazırladığı dosyalar:

1) EV SATIŞI YAPAMAZ: BAŞKAN ve yönetici arkadaşlarının kulübe gelir elde edeceklerini öne sürerek Yıldırım ve ailesine ait olan şirket üzerinden 8 villa sattıkları için tüzüğe göre suç işledikleri iddia edilecek. Tüzüğe göre her ne durum altında olursanız olun F.Bahçe kongre üyesi ve yöneticisiyseniz ticari bir ilişkiye giremezsiniz maddesi gereği Yıldırım’ın Haysiyet Divanı’na verilmesi gerektiği Divan Kurulu üyelerine açıklanacak.

2) KIZLARI DA İŞE KARIŞTI: DİĞER bir iddia ise daha da sert. Yıldırım’ın yönetici arkadaşları yetmedi, bu sefer ailesine de rant sağlamaya başladığı Divan Kurulu’na aktarılacak. 2003 senesinden beri kızları Gülşah ve Hande Yıldırım’ın Tech-Co Şirketi üzerinden tam 5 yıldır Saracoğlu’nda yer alan kombine kartlar, loca ve otopark kartları ile son olarak da taraftar kartlar üzerinden yaklaşık 500 bin kart ve yüksek meblağda gelir elde ettiklerine dair ihbarda bulunulacak. ‘Dileyenler ticaret sicil numarası üzerinden Tech-Co Anonim Şirketi olarak Ticaret Odası’na kayıtlı olan bu şirketin kime ait olduğunun sorgulamasını yapabilir’ denecek. Ve aynı şekilde ailesinden bir isme haksız yere kazanç elde ettirilmesi de tüzük gereği kulüpten ihracı gerektiren fiiller işlendiği için Yıldırım’ın bir kez daha tartışılması gerektiği masaya yatırılacak.

3750 MİLYON $ SORGULAMASI: F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun 11 yıllık görev süreleri içerisinde harcanan 750 milyon doların da nasıl kullanıldığı ve yapılan transferlere verilen ekstra komisyonların da yüksekliği sorgulanıp, Yıldırım’a karşı elde bulunan soru işaretleriyle dolu belgeler de divan kurulu üyelerine sunulacak. Yıldırım’a karşı aday olan, yaptığı icraatları beğenmeyen ve suç işlediğini vurgulayacak olan isimler Haysiyet Divanı’nın derhal göreve el atması gerektiğini, aksi takdirde mahkeme yoluyla bu 3 konunun takipçisi olacaklarını söyleyecekler.

YILDIRIM muhalifler icin 24 Ocak’a simdiden hazır

F.Bahçe Divan Kurulu’nda muhaliflerin üzerine geleceğini bilen Aziz Yıldırım, rakiplerin ne tür ilişkiler içinde olduğunu masaya yatıracak.

MUHALEFET, büyük bir hızla Divan Kurulu’na hazırlanırken, başkan Aziz Yıldırım da elindeki tüm kozları 24 Ocak’ta kullanacak. Kendisine karşı aday olan ve Divan Kurulu’nda belgelerle eleştirecek olan isimlerin bu çalışmalarından haberdar olan Yıldırım’ın da özellikle 10 Ocak’ta yapılacak olan Divan Kurulu’nu 24 Ocak’a aldığı biliniyor. Kendisine muhalefet eden isimler hakkında ne tür ilişkiler içerisinde olduklarını masaya yatıran başkan, kendisini eleştirenlere karşı konuşmalar yapmayı planlıyor. Aynı zamanda Yıldırım’ın Kenan Evren Lisesi’nin yerine yapılacak olan inşaatla ilgili çalışma bilgilerini sunacağı ve Ülker’le birlikte yapılacak olan Ataşehir’deki Spor Salonu ve tesislerle ilgili gövde gösterisi yapması da bekleniyor.

VATAN GAZETESİ



Bu haber 578 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,558 µs