En Sıcak Konular

Bir PKK'lıdan dehşet itiraflar

9 Ocak 2009 11:28 tsi
Yer Diyarbakır, o saldırıya 4 polis ve 1 teknisyeni kaybettik! Polis şehitlerin kanını yerde bırakmadı. O PKK'lı ise tüyler ürpetti!

Diyarbakır'da 4 polis memuru ile 1 teknisyen yardımcısının şehit edildiği, 25 kişinin de yaralandığı eylemi planlayan ve gerçekleştiren teröristin Bingöl'de piyade üsteğmen Serkan Gencer'i de şehit ettiği ortaya çıktı.

Diyarbakır'da 8 Ekim 2008'de Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksekokuluna ait servis otobüsüne yönelik düzenlenen saldırıyı planlayan ve gerçekleştiren terör örgütü PKK üyesi “Reber” kod adlı Mehmet Şah Yildeniz'in saldırıdan 4 ay önce Bingöl'de piyade üsteğmen Serkan Gencer'i de şehit ettiği belirlendi.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN AKDAĞ GRUBU LİDERİ

Bingöl'de güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada yaralı olarak ele geçirilen örgüt üyesi R.B, ifadesinde, 17 Temmuz 2008 tarihinde Genç ilçesi Sekamerk yaylasında, piyade üsteğmen Serkan Gencer'in şehit düştüğü çatışmayı detaylarıyla anlattı.

Terör örgütünün Bingöl bölgesinde faaliyet yürüten 10 kişilik bir grup bulunduğunu ve gruba “Akdağ Grubu” adının verildiğini kaydeden R.B, grup liderliğini “Reber” kod adlı Mehmet Şah Yildeniz'in yaptığını kaydetti. R.B, ifadesinde şunları söyledi::

“Güvenlik güçlerine pusu atan grubun lideri 'Reber' kod adlı örgüt üyesiydi. Grupta, 'Reber' haricinde 1'i kadın 3 örgüt üyesi bulunuyordu. Bunlar, güvenlik güçlerine pusu kurdular. Askerler bu şahısları fark edince çatışma çıktı. Çatışmada 'Avaşin' kod adlı kadın örgüt üyesi öldü. 'Cahit' kod adlı örgüt üyesi ise ağır yaralandı. 'Rezzan' ve 'Reber' kod adlı örgüt üyeleri, yaralıyı çatışma bölgesinden uzaklaştırmaya çalıştı. Bu esnada, 'Cahit' elindeki el bombasını patlatarak, intihar etti. Bu saldırıyı planlayan grubun lideri, 'Reber' kod adlı örgüt üyesidir.”

SON GÖREVİNDE ŞEHİT OLDU

Çıkan çatışmada başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan ve kaldırıldığı Diyarbakır Asker Hastanesinde şehit olan 28 yaşındaki 1 çocuk babası üsteğmen Serkan Gencer'in Muğla'ya tayini çıktıktan sonra şehit olduğu ortaya çıkmıştı.

internethaber



Bu haber 571 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,437 µs