1 numara düzeltmesi! | " /> 1 numara düzeltmesi! | "/>

En Sıcak Konular

Dalan'dan 1 numara düzeltmesi!

9 Ocak 2009 10:12 tsi
Dalan'dan 1 numara düzeltmesi! Ergenekon'dan aranan Yeditepe Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bedrettin Dalan iddialara cevap verdi. Siyasete dönüş sinyali veren Dalan, bir 'hata'yı da şöyle düzeltti:

Ergenekon operasyonu kapsamında aranan Yeditepe Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bedrettin Dalan, ABD’den Hürriyet’e konuştu. Kaçmadığını, kendisinin ve eşinin sağlık sorunlarıyla nedeniyle iki ay yurt dışına çıktığını söyleyen Bedrettin Dalan, kendisinin İsrail’de olduğu yönünde söylentiler çıkartıldığını öne sürerek, "Bu bir komplodur" dedi.


"Komployu kimlerin organize ettiğini tahmin ediyorum" diyen Bedrettin Dalan, " Hadi benimle ilgili yorumum var da, çocuğumla ilgili hiçbir yorumum yok. Babasını bulamadık oğlunu alalım, başka ne olacak" diyerek oğlunun gözaltına alınmasına sitem etti.

Dalan konuşmasını şöyle sürdürdü:

Siyaseti bıraktım ama düşünüyorum artık. Duruma göre karar verecem. İyi hukukçular, iyi doktorlar, iyi sosyal bilimciler yetiştireyim diye düşünüp, samimi olarak o tarafa kaydım. Siyaseti bıraktım ama siyaset beni bırakmadı. Hayali bir teşkilatın da başkanı yaptılar beni. 1 numarayı tarif ederken hata yapmışlar. Ben mavi gözlü değilim, turkuaz gözlüyüm.

Haksız yere gireriz, Allah’ın adaleti var Böyle bir teşkilatın olup olmadığını biliyorsam Allah gözümü kör etsin. Komedi ya. Hukuk çiğnendiği zaman önce çiğneyene zarar verir, sonra başkasına. Biz girer çıkarız, haksız yatarız yine çıkarız. Ama sonunda bu haksızlığı yapanlar altında kalır, kurtulamazlar. Allah’ın adaleti var, ayıp.

Ne zaman döneceğim pazartesi belli olacak Pazartesi günü doktorla randevum var. Ona göre Türkiye’ye döneceğim. Güya sistemin içindeki kilit adam benmişim! Nasıl kilit adamım. Eğer kilitsem de anahtarım yok... Tövbe yarabbim. Komedi. Yöneltecekleri iftiradan başka birşey olmaz. İspat edebilecekleri hiçbir şey yok. Eğer ben kilit adamsam, demek ki bu davanın geriye kalan hepsi boş. Demek ki geriye kalan herşey boş. Millete bir Hacivat, Karagöz oyunu oynattırıyorlar, hayal.

Eşimi ilaçla uyutuyorlar

Gözaltına alındıktan sonra çocuğumla göreşemedim. Annesini ilaçla uyutuyorlar. Osmanlıca bir söz vardır. "Bu da geçer yahu!"

 

ilgili haberler;

Dalan neden 1 numara olamaz?

Dalan bu fıkrayla ne demek istedi

İşte Dalan'ı uçuran soru

Bu ne yaman çelişki Dalan !

Bedrettin Dalan İsrail'de mi?

Dalan'ı kaçıran medya patronu kim?

Dalan'ın Vakfı'ndaki sürpriz isim

 Bedrettin Dalan'ın büyük yalanı!



Bu haber 792 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,786 µs