En Sıcak Konular

İşte dakika dakika sürpriz ziyaret

8 Ocak 2009 17:00 tsi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ arasında gerçekleşen sürpriz bir görüşmenin dakika dakika ayrıntıları...

13:30 - Avrupa Birliği Konseyi Genel Sekreteri ve OGDP Yüksek Temsilcisi Javier Solana ile görüşen Erdoğan, MİT Müsteşarı Emre Taner ile de yarım saat süren bir görüşme yaptı.

14:10 - Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un aracı, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile gerçekleştireceği toplantı için Çankaya Köşkü'ne doğru hareket etti.

14:15 - Orgeneral Başbuğ'un aracı programda yer almamasına rağmen 14.15'te Çankaya Köşkü'nün karşısında bulunan Başbakanlık Resmi Konutu'na doğru yöneldi.

14:15 - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'u kabulü, saat 15.15'e ertelendi. Edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Gül'ün programında, saat 14.30'da yapılacağı bildirilen kabul, saat 15.15'e alındı.

14:20 - Resmi programda olmayan, Başbakan Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Başbuğ arasındaki görüşme başladı.

14:45 - Başbakan Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Başbuğ görüşmesi sürerken, programda olmamasına rağmen İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e gündem hakkında bilgi verdi. Bakan Atalay'ın Çankaya Köşküne çıkmadan önce Başbakan Erdoğan ile görüştüğü öğrenildi.

15:30 - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile sürpriz bir görüşme gerçekleştiren Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Başbakanlık Resmi Konutu'nda ayrıldı. Saat 14.15'te Başbakanlık Resmi Konutu'na gelen Başbuğ, saat 15.35'e kadar Erdoğan'la 1 saat 20 dakika görüştü.

15:35 - Orgeneral Başbuğ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin hemen ardından Cumhurbaşkanı Gül ile yapacağı haftalık olağan görüşme için saat 15.35'de Çankaya Köşkü'ne protokol kapısından giriş yaptı.

16:30 - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'u kabulü sona erdi. Çankaya Köşkü'ndeki haftalık olağan görüşme 50 dakika sürdü.

samanyolu haber



Bu haber 576 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,088 µs