En Sıcak Konular

Dalan bu fıkrayla ne demek istedi

8 Ocak 2009 10:34 tsi
Polisin aradığı Bedrettin Dalan'dan, Star Haber'den Uğur Dündar'a ilginç fıkra! Dalan, Dündar'la telefonda görüştü. Ona bir fıkra anlattı ve izleyicilerle paylaşmasını istedi. Peki Dalan bu fıkrada ne anlatmak istiyor?

Uğur Dündar, hakkında gözaltı kararı alınan Bedrettin Dalan ile yaptığı telefon konuşmasını canlı yayında izleyicilerle paylaştı. Dalan'ın anlattığı fıkra ise çok ilginçti.

Dündar, Dalan'ın telefonda kendisine Türkiye'den kaçmadığını, Amerika'ya eşinin tedavisi için gittiğini ve kendisinin de orada bir damar tıkanıklığı kontrolünden geçtiğini anlattığını belirtti.

Dalan'a hakkındaki gözaltı kararını nasıl karşıladığını da sorduğunu anlatan Uğur Dündar, "Ne diyeyim, Allah derim" ifadesini kullandığını vurguladı ve Dalan'ın Ergenekon isminde bir örgüt olduğu iddiasına inanmadığını, kendisinin de bu örgütün bir numarası olduğu yönündeki söylemlerin hayalden öteye geçemeyeceğini söylediğini izleyicilere aktardı.

Dalan bu görüşmede oğlunun gözaltına alınması ve hakkındaki ağır iddialar nedeniyle Türkiye'ye planlandığından daha da erken döneceğini, 10-15 gün içerisinde Türkiye'de olacağını Dündar aracılığıyla kamuoyuna iletti.

Uğur Dündar, Dalan'ın isteği üzerine canlı yayında onun anlattığı fıkrayı izleyicilerle paylaştı.

İşte Uğur Dündar'ın anlatımı ile Dalan'ın bazı çevrelere mesaj niteliği taşıyan o fıkra:

"Vatandaşın biri iş bulma umuduyla İstanbul'a gelmiş. İşsiz güçsüz dolaşırken karnı acıkmış. Cebindeki son parasıyla bir sandviç alıp bir parkta yemeye başlamış. Çok geçmeden başında bir köpek peydah olmuş. Köpeğin sandvicine ortak olmak istediğini fark eden adam, onu uzaklaştırmaya çalışmış. Köpek gitmemekte direnince 'Bak sana öyle bir kara çalarım ki, gitmediğine pişman olursun' demiş. Köpek buna rağmen gitmeyince adam parktaki bankların birinin üstüne çıkmış ve başlamış bağırmaya, 'Kuduz köpek var, kuduz köpek var'. Bunun üzerine çevreden yetişenler zavallı köpeği oracıkta öldürüvermiş. Daha sonra adam köpeğin başına gitmiş ve 'Sana kara çalarım demedim mi, işte gördün sonunu' demiş."


gazeteciler.com

 

 

 



Bu haber 1,373 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,127 µs