ÖLÜYOR, dünya SEYREDİYOR! | " /> ÖLÜYOR, dünya SEYREDİYOR! | "/>

En Sıcak Konular

Onlar ÖLÜYOR, dünya SEYREDİYOR!

5 Ocak 2009 17:47 tsi
Onlar ÖLÜYOR, dünya SEYREDİYOR! Bugün ajanslara düşen bu fotoğraflar "katliamın dehşetini" anlatıyor ve kelimenin tam anlamıyla "kanınızı donduracak.."

Gazze'den öyle bir kare geldi ki...

İsrail'e ait bir tankın da kentin doğusunda açtığı ateş sonucu 3 Filistinli çocuk hayatını kaybetti.
 
İsrail birliklerince bugün Gazze'ye düzenlenen saldırıda 7 kişilik bir Filistin ailesi öldü. Sağlık yetkilileri, Beyt Hanun bölgesinde de bir cenaze evi yakınına düşen bomba sonucu cenaze evinde bulunan 4 kişinin öldüğünü en az 40 kişinin yaralandığı bildirildi. İsrail'e ait bir tankın da kentin doğusunda açtığı ateş sonucu 3 Filistinli çocuk hayatını kaybetti.

Gazze'den öyle bir kare geldi ki....

SON DURUM

İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 27 Aralıktan bu yana en az 527 kişi öldü. Gazze Şeridi'nin kuzeyinden ve Gazze kentinin doğusundan çatışma sesleri geldiği belirtiliyor. Hamas, uçak, helikopter ve tanklarla ateş açan İsrail kuvvetlerine RPG ve havan toplarıyla karşılık vermeye çalışıyor. Gazze kentinin, İsrail kuvvetleri tarafından neredeyse tamamen çember içine alındığı ve Gazze Şeridi'ndeki diğer kesimlerle bağlantısının kesildiği, zırhlı birliklerin, Gazze'ye açılan tüm yolları kontrol altına aldığı belirtiliyor.

Uluslararası topluluk, derhal ateşkes sağlanması çağrılarına devam ederken, İsrail, harekata, Gazze'den İsrail'in güneyine yönelik saldırı olasılığını sona erdirinceye kadar devam edileceğini yineledi. Devam eden saldırılarda, 4 ambulans ile 3 seyyar klinik imha edildi, Hamas liderlerinden Muhammed Ebu Şamala'nın evi yerle bir edildi. Bu arada 27 Aralıktan bu yana düzenlediği saldırılarda İsrailli 4 sivil ile bir askeri öldüren Hamas, keskin nişancılarının, 6 askeri vurduğunu belirtti.

İsrail polisi, Aşdod ve Berşeba dahil bazı kentlere bugün 24 roketin düştüğünü, ölen veya yaralanan olmadığını açıkladı.Yardım kuruluşlarının, yabancıların Gazze Şeridi'nden otobüslerle tahliyelerine, güvenlik endişesi gerekçesiyle son verdiği belirtildi.



Bu haber 621 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,293 µs