En Sıcak Konular

Yeni haftada hava durumu

4 Ocak 2009 15:53 tsi
10 gündür etkili olan soğuk ve yağışlı hava, bir hafta daha kalacak. Yağışlı hava bugün batıdan-doğuya kadar etkili. İşte bölgelere göre haritalı hava ve yol durumu

10 gündür etkili olan soğuk ve yağışlı hava, bir hafta daha kalacak. Yağışlı hava bugün batıdan-doğuya kadar etkili. En doğuya ulaşacak yağışlar ile birlikte kuvvetli ayaz da etkisini azaltacak.

İstanbul 3 gün sağanak yağışlı. Bugün poyraz zayıf, salı yeniden kuvvetlenecek. Ankara’da sıcaklık 0 derecenin üzerine çıkıyor, bugün daha çok karla karışık yağmur, ara ara kar olacak. İzmir’de salı da dahil 3 gün yağış var. yağış bugün çok daha kuvvetli. Bursada yağmur, geceleri sulu kara dönüşebilir. Adana’da dün gece başlayan yağmur hafta ortasına kadar kalacak. Bugün İstanbul 7, Ankara 3, İzmir 13, Bursa 7, Adana 11 derece.

Marmara’da sıcaklık biraz artsa da hava yine soğuk. 4 gün devam edecek yağış, çoğunlukla yağmur şeklinde olacak ancak yüksek yerlerde ve Trakya’da geceleri karla karışık yağmur görülebilecek. Bugün poyraz sert esiyor, Edirne 2, Kocaeli ve Balıkesir 5 derece.

İç Anadolu’da Eskişehir, Ankara ve Konya boyunca başlayan kar, bu gece Sivas ve Kayseri’ye ilerleyecek. Yağış yarın bazı kentlerde karla karışık yağmur, bazı kentlerde ise kar şeklinde sürecek. Eskişehir 4, Sivas -3 derece.

Ege Bölgesi’nde kıyılarda sıcaklık biraz artarken, bölgede 4 gün sağanak yağış var, İzmir’den Muğla’ya kadar hafta sonu yağmur şiddetini artıracak. Afyon-Kütahya ve Uşakta bugün kar var ama yarın karla karışık yağmur olacak.

Akdeniz Bölgesi’nde Isparta, Antalya, Mersin arasında başlayan yağmur, gece tüm Akdeniz’i içine alarak 4 gün sürecek. Bölgede sıcaklık biraz arttı. Güneydoğu’da Gaziantep kapanmaya başladı, yarın bölgede karla karışık yağmur olacak. Antalya 14, Diyarbakır -3 derece.

Doğuda iki gecedir sıcaklık rekor seviyeye iniyor, ancak yarın hava kar yağışının gelmesi ile biraz yumuşayacak. Kar Pazartesi de devam edecek. Erzurum -16, Malatya 4, Van -2 derece.

Karadeniz’de Samsun-Artvin arasında bugün yağış ara verdi, Bolu’da ise yeniden kar başladı. Yarın yağış Samsun’a kadar ulaşacak. Pazartesi günü ise bölgenin tamamı yağışlı. Trabzon ve Samsun 9, Bolu 3 derece.

 



Bu haber 645 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,151 µs