Zaferi ilan edeceğimiz an çok yakın | " /> Zaferi ilan edeceğimiz an çok yakın | "/>

En Sıcak Konular

Hamas lideri: Zaferi ilan edeceğimiz an çok yakın

4 Ocak 2009 14:04 tsi
Hamas lideri: Zaferi ilan edeceğimiz an çok yakın 
Hamas liderlerinden el-Mısri, başta Kassam Tugayları olmak üzere Filistin direniş gruplarının, zaferini ilan edeceği anın çok yakın olduğunu söyledi. İşte ayrıntılar...

Hamas liderlerinden el-Mısri, başta Kassam Tugayları olmak üzere Filistin direniş gruplarının, zaferini ilan edeceği anın çok yakın olduğunu söyledi.

İslami Direniş Hareketi (Hamas) liderlerinden Muşir el-Mısri, başta Kassam Tugayları olmak üzere Filistin direniş gruplarının kara savaşlarının taktiklerini uygulayarak büyük bir özgüvenle çarpıştıklarını ifade etti.

Bugün sabah erken saatlerde bir açıklama yapan Mısri şöyle dedi: “Siyonist işgal ordusu direniş mücahitlerine sürpriz yapmak istedi. Bunun için açık ve boş alanlardan metrelerce ilerleyip, birçok yeri tank ateşine tuttu. Şunu ifade edeyim ki, Kassam Tugayları ve diğer direniş gruplarının kahramanlıkları karşısında zayiatlar veren işgal ordusu bazı yerlerden geri çekilmek zorunda kaldı.”

Düşmanın karşılaştığı direniş karşısında bocaladığını belirten Mısri şöyle konuştu: “Düşman güçleri şu anda bocalamış ve ne yapacağını şaşırmış durumda. Gazze’de dengeler değişmiş ve düşman da bunu iyice fark etmiştir. Düşman güçleri yaptıkları açıklamalarda Hamas’ın kat kat güçlendiğini ve direniş karşısında gerilediklerini açıkça itiraf ediyorlar. Şimdi Siyonist liderlerin çıkıp, Hamas’a ders vermek için kara harekatı başlattıklarını, dersini verdikten sonra geri çekildiklerini söylemeleri halinde şaşırmamak gerekir.”

Filistin haberin haberine göre, düşmanın hedeflerine ulaşamayacağını belirten Mısri, direnişin çok az imkânla düşmana sürpriz yaptığını ve önemli zayiatlar verdirdiğini belirterek, “Düşman güçlerinin savaş uçaklarıyla, hücum botlarıyla tanklarla Gazze’nin sınır bölgelerini boyuna bombalaması, düşmanın bozguna uğradığını ve iflas ettiğini gösteriyor. Düşmanın bozguna uğradığını ve direnişin de zafer kazandığını ilan edeceği an çok yakındır.”

timeturk



Bu haber 825 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,638 µs