En Sıcak Konular

BBP'nin İstanbul adayı

3 Ocak 2009 09:59 tsi
Mushin Yazıcıoğlu, BBP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı...

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Cevdet Tellioğlu olduğunu açıkladı.

Yazıcıoğlu, Beykoz Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, ülkenin sürekli ''bölünük kılınmaya, çatışma kültürüyle yönetilmeye çalışıldığını'' savundu.

Muhsin Yazıcıoğlu, ''Bu nereden geliyor? Sadece ülkemizden mi geliyor? Şu Orta Doğu'ya bakın. İsrail'in etrafında hiç huzur görüyor musunuz? Hayır. Çünkü onlar çevrelerinde hep istikrarsızlık istediler'' diye konuştu.

''Filistin topraklarında bu acıları çeken çocukların dedeleri, hileli senet yoluyla örtülü olarak o toprakları sattılar. Orada bir çiftlik kuruldu'' diyen Yazıcıoğlu, 42 yılda İsrail diye bir devletin inşa edildiğini ve o tarihten beri o coğrafyada huzur olmadığını savundu.

''Bugün de iddia ediyorum ki PKK'nın arkasında Amerika, İsrail, İngiliz servisleri vardır'' diyen Yazıcıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Çünkü Irak'ın kuzeyinde de aynı İsrail benzeri bir kukla devlet kurmak istiyorlar. Bütün bu programlar planlandığı şekilde uygulanıyor. İsrail, çağımızı utandıracak en vahşi katliamlardan birini icra ediyor. Bu programların hepsi planlı. Tüm Beykozlular adına, Türk milletinin bireyi olarak İsrail'i şiddetle kınıyorum. Bugün Orta Doğu'da akan kanın altında yatan, bir dünya hakimiyeti arzusudur ve onunla birleşen dünya hakimiyeti idareleridir. Bu arzunun kana boğduğu Orta Doğu'da sözde demokrasi getirmek, sözde insan hakları getirmek iddiasıyla Amerika bu çağda Afganistan'da, Irak'ta işgaller gerçekleştirdi.''

Yazıcıoğlu, konuşmasının sonunda, 29 Mart'taki yerel seçimlerde partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Cevdet Tellioğlu, Beykoz Belediye Başkan Adayının da Özer Güneş olduğunu açıkladı.

Bugün



Bu haber 598 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,302 µs