En Sıcak Konular

Yollar yine kan gölüne döndü

2 Ocak 2009 20:05 tsi
Yurt genelindeki trafik kazalarında 8 kişi öldü, 23 kişi yaralandı.

AA muhabirinin derlemelerine göre, saat 18.00 itibarıyla son 24 saatte meydana gelen trafik kazaları şöyle:

Çorum'un Sungurlu ilçesinde, Sinan Karakuş (30) yönetimindeki 34 AT 3055 plakalı otomobil, Sungurlu-Kırıkkale kara yolunun 20. kilometresindeki Bahşılı köyü yol ayrımında orta refüje çarparak takla attı. Kazada, sürücü Sinan Karakuş ile yanındaki eşi Şenay Karakuş (28), oğlu Furkan Yavuz Karakuş (10) ve kayınvalidesi Dürdane Özdilli (53) yaralandı. Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Dürdane Özdilli, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Ordu'nun Çatalpınar ilçesinde, Aybastı Pelitözü İlköğretim Okulu'nda görevli öğretmen Ender Baştürk'ün (23) kullandığı 52 DR 384 plakalı otomobil, Çatalpınar ilçesi çıkışında dere yatağına yuvarlandı. Kazada, sürücü Ender Baştürk ile araçta bulunan Aybastı Çakırlı İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni Suzan Ebru Yılmaz (26) öldü.

Adana'da, Hakan Dursun yönetimindeki 01 BS 996 plakalı kamyonet, Mıdık Mahallesi Şehit Kemal Yüzgeç Bulvarı'nda yoldan çıkarak evin duvarına çarptı. Hakan Dursun, kaza yerinde öldü.

İstanbul'da, Beşiktaş Meydanı yönüne giden ve kimliği açıklanmayan sürücünün kullandığı 34 EF 8834 plakalı otomobil, Barbaros Bulvarı'ndaki trafik ışıklarında yolun karşısına geçmek isteyen Kemal Alar'a (44) çarptı. Alar, kaza yerinde öldü.

Malatya'da S.K. (22) yönetimindeki minibüs, Malatya-Ankara kara yolu Bostanbaşı beldesi mevkisinde yolun karşısına geçmeye çalışan H.G'ye (53) çarptı. H.G, kaza yerinde hayatını kaybetti.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde, Ömer Özer'in (52) kullandığı 07 CNN 82 plakalı otomobil, Hacıveliler köyünde Kocakesik Deresi'ne yuvarlandı. Sürücü Özer yaralandı.

Gaziantep'te, GATEM Sebze Hali Kavşağı'nda, Abdüllatif Sezer yönetimindeki 63 FF 921 plakalı kamyon, yolun karşısına geçmeye çalışan Sakine Avcı'ya, daha sonra da Mehmet Aslan'ın kullandığı 27 UF 677 plakalı kamyonet ile plakası ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen otomobile çarptı. Sakine Avcı ile otomobil sürücüsü, kaza yerinde öldü.

Çanakkale'de, Ali Obalı (28) yönetimindeki 17 DT 884 plakalı otomobil, Cevatpaşa Mahallesi Mehmet Yaşin Caddesi'nde Hürkan Koylu'ya, Ayhan Koç'un (30) kullandığı 17 TC 425 plakalı otomobil İsmetpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi otogar kavşağında Halil İbrahim Şahin'e (54) ve Hayrettin Yılmaz'ın (49) kullandığı 45 YH 464 plakalı otomobil İsmetpaşa Mahallesi Tuğsavul Caddesi'nde Hasibe Nur Kılıç'a (9) çarparak yaralanmasına neden oldu.

Trabzon'da, Gökhan Civelek'in kullandığı 61 DU 778 plakalı otomobil, Maçka ilçesinin Kiremitli köyünde yol kenarında park halindeki Aydın Usta'ya ait 61 DD 136 plakalı otomobile çarptı. Kazada yaralanan Gökhan, Zekeriya ve Sonay Civelek, Maçka Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde, Okan Özdere'nin (20) kullandığı 55 RT 454 plakalı otomobil, Terme Caddesi'nde Mustafa Ay (38) yönetimindeki Çarşamba Belediyesine ait çöp kamyonuyla çarpıştı. Kazada yaralanan araç sürücüleri Mustafa Ay ve Okan Özdere ile otomobilde bulunan Fahri Arslan (21) ve İskender Oktay (21), Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Çanakkale'de, Ali Yavaş (24) yönetimindeki 34 VE 0307 plakalı otomobil ile Hasan Tolga Özenç'in kullandığı 17 FF 934 plakalı otomobil, Piri Reis Caddesi ve Truva Caddesi'nin kesiştiği kavşakta çarpıştı. Kazada, araçlarda bulunan Tugay Yıldırım (16) ve Gökhan Ata (42) yaralandı.

Trabzon'un Maçka ilçesinde, Ömer Ergenç yönetimindeki 61 DS 162 plakalı otomobil, Sındıran köyünde kontrolden çıkarak dereye yuvarlandı. Kazada yaralanan sürücü Ergenç ile beraberindeki Osman Toparlak ve Salih Gültekin, Maçka Mehmet Aktürk Devlet Hastanesine, Erkan Saka ise Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesine kaldırıldı.

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, Engin Eker (42) idaresindeki 17 EE 302 plakalı otomobil, Atatürk Mahallesi Çanakkale Caddesi'nde Muhammet Taha Emer'e (7) çarptı. Emer, hastaneye kaldırıldı.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, A.K. (47) yönetimindeki 41 H 585 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen İ.S. (21) idaresindeki 41 H 488 plakalı otomobil, Maşukiye beldesi Sapanca yolunda çarpıştı. Yaralanan sürücüler ile otomobillerde bulunan Bilal Yılmaz (33) ve Bahattin Yiğiter (43), Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Giresun'un Keşap ilçesinde, Ünal Yılmaz (40) yönetimindeki 34 BSN 60 plakalı otobüs, Micanoğlu Caddesi sahil yolunda bariyerlere çarptı. Kazada, Turgay Demirkol ve Havva Kum yaralandı.

 



Bu haber 842 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,574 µs