En Sıcak Konular

Ertuğrul Sağlam Bursa'ya imzayı attı

2 Ocak 2009 19:22 tsi
Bursa'da gerçekleştirilen imza töreninde Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı, 2. Başkan Osman Çelik, yönetim kurulu üyeleri ve yüzlerce taraftar hazır bulundu.

Tesislerde şarkılarla karşılanan Ertuğrul Sağlam, taraftarların tezahüratları eşliğinde 3.5 yıllık sözleşmeye imza attı.
 
Bursaspor Kulubü Başkanı İbrahim Yazıcı, imza töreninde yaptığı açıklamada, büyük transferlerin kolay olmadığını ifade ederek, "Bir camia, başkanından, teknik heyetinden, yönetiminden futbolcusuna kadar herkesin bir uyum içinde ve camianın da seveceği bir şekilde olmasıyla başarıya ulaşır. Bugüne kadar şanssızlıklar yaşadık. Ancak büyük Bursaspor olabilmek için büyük ve sağlam kişilerle çalışmak lazım.

Biz de onun için soyadı gibi sayın teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam ile anlaştık. Hocamız bütün Türkiye'nin beğenisini kazanmış, en başta güvenini kazanmış, soyadı gibi sağlam karakteri olan bir kişi. Başkan olarak ben camiamızdan Bursaspor'a yakışır şekilde hocamıza sahip çıkmasını istiyorum. Biraz zor oldu. Ama bugün bu zoru başardık ve Bursaspor'a Ertuğrul Sağlam'ı kazandırdık. Bursaspor'da göreve geldiğimiz zaman 'Bursaspor kupalara oynayacak bir takım olacak' dedik. Bursaspor, Türkiye en büyük şehir kulubü. Hocamız da buna inandığı ve Bursaspor'un yerinin bu olmadığı için burada. Bursaspor'un kupalara oynayan bir takım olacağına inanıyor" dedi.

"HERKES BURSASPOR'U ANADOLU'DAN ÇIKACAK ŞAMPİYON OLARAK GÖRÜYOR"

Bursaspor'da olmaktan dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunu kaydeden teknik direktör Ertuğrul Sağlam ise, "Bu tabloyu görünce çok heyecanlandım. Gelecek adına umutlanmamak elde değil. Ben başkanımız ve yönetime, taraftarlara ve geçmişte Bursaspor'a hizmet etmiş teknik adamlara teşekkür etmek istiyorum. Aslında sezon sonuna kadar çalışmayı düşünmüyordum. Fakat gelişen olaylar sonucu, hedefi gelecekten beklentisi olan program dahilinde çalışacağımız, birlikte büyük hedeflere gidebileceğimiz bir kulüple anlaştım.

Başkanımızdan teklif geldikten sonra çok heyecanlandım. Çünkü Bursaspor'un 45 yıllık tarihinde belki bütün futbolseverlerlerin beklentisi şuydu. Ülkede büyük takımların dışında şampiyonluğu hak eden şampiyonluğa layık şehir ve taraftar olarak herkes Bursaspor'u gösteriyordu. Ne hikmetse çeşitli şanssızlıklar, talihsizlikler sonucu Bursa ve siz büyük Bursaspor taraftarının takıma gösterdiği ilgi ve sevgi karşısında takımın aldığı sonuçlar kimseyi mutlu ve tatmin etmedi. Başkanımızla  detaylı olarak görüştük.

Kendi niyeti ve beklentisini bana net bir şekilde ifade etti. 'Bu taraftarı, bu camiayı mutlu edecek, onları onurlandıracak, gururlandıracak başarıları gel beraber yaşatalım' dedi. Başkanın bu ifadesi beni açıkçası çok heyecanlandırdı. Dolayısıyla şehrin büyüklüğü ve Bursaspor taraftarının büyüklüğü benim bu konuda Bursaspor ile ilgili fikirlerimin tam anlamıyla yerine oturmasını sağladı" diye konuştu.

"BURSASPOR'U ŞAMPİYONLUĞA OYNATACAĞIZ"

Planlı, programlı ve uzun vadeli olmayan başarının istikrarlı olmadığını vurgulayan Ertuğrul Sağlam, "Camiayla birlikte bu anlaşmanın sonuna doğru bu takımı hep beraber şampiyonluğu oynatabiliriz. İnanın bunu başaracak gücümüz ve kalitemiz var. İnanıyorumki bundan sonraki dönemde yapmamız gereken en önemli iş birbirimizi sahiplenip, kenetlenmek. Herkesin alabileceği en üst seviyede sorumluluk almak. Dolayısıyla burada kendi gücüne inanan herkesin sorumluluk alıp elini taşın altına koymasını istiyorum.

Arada gelmenin bazı sıkıntıları mutlaka olacaktır. Bu sıkıntıları hep birlikte sabırla aşacağımıza inanıyorum. Dolayısıyla bu seneyle alakalı önümüzde çok önemli hedeflerimiz var. Türkiye Kupası'nda finale oynamak, kupayı kaldırmak en büyük hedefimiz olacaktır. Türkiye ligiyle alakalı da hepimizin beklentisi var. Öncelikli olarak başarıyı yakalamak için mutlaka takımın takviyeye ihtiyacı olduğu ortada. Başkanımız transfer sezonu bitene kadar gerekli takviyelerin yapılması konusunda söz verdi.

Biz de bu dönemde yaşanan şanssızlıkları bundan sonraki dönemde yaşamamak için ransferde ince eleyip sık dokuyorak, Bursaspor'u başarıya götürecek kalitedeki oyuncuları kısa sürede kazanmaya çalışacağız. Esas hedefimiz önümüzdeki sezon. Kendi kurmadığımız, kendi sistem oyun anlayış ve felsefemizle tam örtüşecek oyunları ortaya koyamayız. Buradaki hocalarımızdan aldığımız bilgiler dahilinde Bursaspor'un elinde de çok kötü olmayan bir kadro var. Yapacağımız takviyelerle sezon sonuna kadar hedefimizi yakalayacağımıza gönülden inanıyoruz. Buradaki atmosferin de başarı ve kupaların habercisi olduğunu ifade ediyorum" dedi.

"Bu büyük taraftara şampiyonluk yakışır" tezahüratları yapan Yeşil-beyazlı taraftarlar, yönetimin tam kadro katıldığı imza töreninde Ertuğrul Sağlam'a yeşil-beyazlı atkı ve çiçek verdiler. Ertuğrul Sağlam'ın yardımcılıklarını Mutlu Topçu, Öztürk Tanrıbilir, Ersel Uzgur, İbrahim Bakır ve Birol Öztürk'ün yapacağı öğrenildi

tümspor



Bu haber 660 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,882 µs