En Sıcak Konular

O şimdi belediye başkan adayı!

2 Ocak 2009 18:48 tsi
O şimdi belediye başkan adayı!
22 Temmuz seçimlerinde Biz fırıldak değiliz-Bu tekere çomak sokmayın" sloganıyla ünlenen ve birçok haber programcısını peşinden koşturan Abdurrahman Boztaş, şimdi de belediye başkan adayı...

Adana'da "Biz fırıldak değiliz-Bu tekere çomak sokmayın" sloganıyla ünlenen ve birçok haber programcısını peşinden koşturan Abdurrahman Boztaş, 2009'un mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Büyükşehir Belediyesi'nden bağımsız adaylığını Seyhan Oteli'nde düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.


Kendisine ait mini 'Bis' marka otomobille otele gelen Boztaş, gazetecilerin ısrarı üzerine döner kapıdan geçti.


Basın toplantısına kendisiyle birlikte katılanlarla "fırıldak gibi" dönen Boztaş, konuşmasında büyükşehire sorunları iyi bildiğinden aday olduğunu söyledi.


Adana'yı daha çağdaş hale getirmeyi istediğini anlatan Boztaş, 27 değişik projeyle de halkın karşısına çıktığını kaydetti.


Seçimlerden sonra Türkiye Çağdaş Ülke Partisi'ni kuracağını dile getiren Boztaş, "Şehrin sorunlarının çözümü için adayım, herkes beni seviyor." dedi.


Zaman zaman yanındakilerle de tartışan Boztaş, kendisini Avrupa yakasındaki Adanalı Dilber hala tiplemesinin "Kuzuuum, yavruuum, oyununu Boztaş'a atın." sloganı ile tanıtacak. Otelde Boztaş için hazırlanan klip de izletildi. Klibin yakında youtube de düşmesi bekleniyor.


Bu arada, Boztaş, Gazeteci Abdulkadir Kaçar'ın "YouTube'un Son Türk Kahramanı" kitabıyla da adından söz ettireceğe benziyor.


Milletvekili seçimlerinde bağımsız aday olan, bu sırada kendisini tanıtmak için yaptırdığı birbirinden ilginç tanıtımlarla ulusal yayın yapan televizyon kanallarının dikkatini çekmişti.


İlk kez 2004 yılındaki yerel seçimlerde büyükşehir belediye başkanlığına "bağımsız-bağlantısız başkan adayı" olarak giren ve 1500 oy alan Boztaş, Atatürk Parkı'nda bir traktör lastiğinin içinden kamuoyuna adını duyurmuştu.


"Biz fırıldak değiliz-Bu tekere çomak sokmayın" sloganıyla meşhur olan Boztaş, 2009 yerel seçimleri için de büyükşehir belediye başkanlığına adaylığını Seyhan Oteli'nde düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.


Boztaş, "Beni seven herkesi buraya çağrıyorum." dedi. Milletvekili seçimlerinde de bağımsız aday olan ancak "130" oy alarak 'hevesi kursağında' kalan Boztaş, bu seçimde de yapacağı ilginç tanıtım ataklarıyla ismini duyurup seçmenlere ulaşacağını söylüyor.


Boztaş'ın bir sandalye üzerinde dönüp "Biz fırıldak değiliz" dediği video klip YouTube da yaklaşık 600 bin kişinin dikkatini çekince uzun yıllardan bu yana dostu olan eski Hürriyet Gazetesi çalışanı Abdulkadir Kaçar 40 yıldan bu yana tanıdığı Boztaş'ı "You Tube'un son kahramanı" adıyla kitaplaştırdı.


Boztaş, kitap için "Bazı yerlerinde eksikler var" diyerek tepki gösterdi. Boztaş'ın yaşadığı birbirinden ilginç anekdotlara yer verilen kitapta 170 olay anlatılıyor.

cihan



Bu haber 559 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,570 µs