Eurovision şarkımız olay çıkardı! -Video Eurovision şarkımız olay çıkardı! -Video

En Sıcak Konular

Eurovision şarkımız olay çıkardı! -Video 4 Ocak 2009 15:59 tsi
Eurovision şarkımız olay çıkardı! -Video Hadise bir çıktı pir çıktı! Şarkısı yayınlanır yayınlanmaz tartışma yarattı. İşte Avrupa'yı ikiye bölen Hadise ve şarkısı...

Moskova'nın ‘Olimpiyskaya’ spor salonunda yapılacak ‘2009 Eurovision Şarkı Yarışması öncesi TRT ekranına çıkan Hadise, Avrupa'da da olay çıkardı.

‘Düm Tek Tek’in yayınlanmasının hemen ardından internetin en çok izlenenleri arasına giren Hadise için bakın kimler neler söyledi...

Hadise'nin ‘Düm Tek Tek’i internetin en çok konuşulan şarkısı oldu. Yılbaşı gecesi Hadise'yle izleyicilerine sürpriz yapan TRT, şarkıyı dünyaya duyuran ilk kanal oldu. ‘Düm Tek Tek’in yayınlanmasının hemen ardından Eurovision meraklılarının uğrak yeri olan ‘www.esctoday.com’ da Hadise'yle ilgili yüzlerce yorum yer aldı.

İşte sitede yer alan Hadise yorumları;

Sonia's Bolero Jacket / İngiltere

Her hangi bir kadın vokalin sesi gibi, hiçbir özelliği yok. Son yıllarda Adriyatiğin doğu kıyısında çıkan seslerden bir farkı yok. Ritimlerin orjinalliği yok, hiçbir yaratıcılığı olmayan bir kareografi yapmışlar ve en önemlsi melodisi çok zayıf. Etnik yanı hiç yok.

Myturkishgirl gonna be the first / Türkiye

Ülkeler, komşuları olan ülkeler onları destekliyor diye kazanıyorlar. Biz Türkiye’nin nesi var? Komşularımız Yunanistan, Bulgaristan, Ermenistan… Hangisi bizim için oy verir ki? Şarkı çok iyi bile olsa oy verilmiyor. Kenan Doğulu’nun yarıştığı yıl, tüm Yunanlılar şarkıyı ezbere okudular ama oy veren olmadı. Hadise’nin parçası ise harika!

Never Cry

Türkleri anlamak zor. Madem Hadise o kadar popüler bir isim neden Eurovision’a katılıyor. Kız çok güzel ve başarılı, kabul ediyorum ama Eurovision’un amacı zaten başarmış olanları çıkarmak değil, gerçekten iyi müzik yapan amatörlere fırsat kapıları açmak, yeni isimler tanımak ve farklı tarzlar sunmaktır izleyene. Yarın bir gün Jannifer Lopez çıkıp yarışsa nasıl olur? Ya da en iyisi Tarkan’ı gönderin siz.

Mina Carnation / Yunanistan

Bence önemli olan Hadise’nin ünlü olup olmadığı ya da ne kadar çok tanınmadığı değil, o akşam sergileyeceği performans. Ama yine de çok tanınan bir isim olmasa daha iyi olurdu, çünkü ünlü birinden beklentiler de büyük oluyor ve karşılayamadığında çabucak yargılanabiliyor.

TurQuality Fire / Türkiye

Bu yıl kazanmak için sadece Türkiye ve Belçika bile yeter. Belçika Avrupa’nın göbeğinde 10 milyonluk bir ülke, Türkiye 70 milyondan fazla nüfusuyla Avrupa’nın en kalabalık ülkesi. Sırf bu iki ülke bile Hadise hayranlarıyla dolu. Kazanmak için yeterli bir neden bence.

W S / Hollanda

Hadise’nin Belçika’yı temsil etmemesini kınıyorum. Burada doğdu, burada büyüdü, burada üne kavuştu. İlk buranın televizyonlarında çıktı. Burada onu destekleyen ve seven bir sürü insan vardı. Ama şimdi Türkiye’yi temsil ediyor, Belçika’yı değil.

Esc story / Yunanistan

İyi bir remixle birlikte kazanma şansı çok yüksek. Hadise harika bir iş çıkarmış ve eminim o gece ki performansı da harika olacak. Belki biraz daha Arabik ve otantik ezgiler katabilirler ritme.

Jorge Correa / İspanya

Hadise’yi çok seviyorum, çok başarılı buluyorum. Daha iyisini yapabilir diye düşünüyorum. Madem TRT ona şarkı konusunda tüm sorumluluğu vermiş, neden bir R&B parçası yapmamış ki? Ne olduğunundan emin olmasam da bu şarkının eksik, olmamış bir yanı var. Yine de Türkiye bu şarkıyla ilk beşe girer. Hadise’ye bol şans.


İŞTE HADİSE ÇIKARAN ŞARKI



Bu haber 2,357 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler

    10,406 µs