En Sıcak Konular

'Erdoğan Gökçek'ten korktu' iddiası

1 Ocak 2009 19:27 tsi
CHP Çankaya Belediye Başkan aday adayı Yüksel Işık, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın Melih Gökçek"i tekrar Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklamasını, “korkunun muhafazakarlığıö olarak yorumladı.

Işık, “Sayın Başbakan"ın, değiştirmeyi göze alamadığı Gökçek"i savunmak için Esenboğa yolundaki değişimi örnek göstermesi, Ankara"nın hazin durumuna işaret etmektedirö dedi.

CHP Çankaya Belediye Başkan aday adayı Yüksel Işık, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın AKP"nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına Melih Gökçek"i aday göstermesi üzerine bir açıklamada bulundu. Çankayalıların öncülüğünde Ankaralıların Gökçek"i “tarihe gömeceğini savunan Işık, “Başbakan"ın korkusu Ankaralılar için fırsattır. Başbakan"ın AKP"nin Ankara adaylığına ilişkin açıklamasını baştan sona kadar dinledim. Açıklamanın tümüne bir çaresizlik hakimdi. Sayın Başbakan"ın, değiştirmek istediği Gökçek"ten korktuğunu her hareketiyle gösterdi. Türkiye"de yüzde 47 ile iktidar olmuş bir Başbakan"ın Ankara"daki Gökçek hükümranlığından korkmuş; korkunun muhafazakarlığıyla davranarak Gökçek"i yeniden aday göstermek zorunda kalmıştırö dedi.

“KARAYALÇIN BAŞA GELECEK"

Başbakan Erdoğan"ın değiştirmeyi “göze alamadığıö Gökçek"i savunmak için; alt geçitleri, üst geçitleri ve Esenboğa yolundaki değişimi örnek göstermesinin, Ankara"nın “hazinö durumuna işaret ettiğini savunan Işık, “Üç dönemdir Başkanlık yapan biri için başarının ölçütü bu mudur?ö sorusunu sordu. Ankara"daki değişim isteğini Başbakan Erdoğan"ın gördüğünü savunan Işık, “Başbakan, korkunun muhafazakarlığına teslim olmuş durumdadır. Başbakan"ın bu teslimiyeti, Ankaralılara bir fırsat vermiştir. Ankaralılar Gökçek"i değiştirme kararlılığındadır. Bu değişime Çankayalılar öncülük edecektir. Çankayalıların öncülüğünde Ankaralılar Gökçek"i tarihe gömecek; Ankaramızı yeniden modern bir kent görünümüne kavuşturacak olan Murat Karayalçın"ı işbaşına getireceklerdirö diye konuştu.



Bu haber 772 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,427 µs