En Sıcak Konular

Yılın ilk günü kazaları: 10 ölü

1 Ocak 2009 18:19 tsi
Yurt genelindeki trafik kazalarında 10 kişi öldü, 41 kişi yaralandı. Saat 18.00 itibarıyla son 24 saatte meydana gelen trafik kazaları ve illere dağılımları şöyle:

AA muhabirinin derlemelerine göre,

Ordu'dan Samsun yönüne giden Nejat Aksoy (22) yönetimindeki 52 FA 317 plakalı otomobil, Ordu'nun Bülent Ecevit Bulvarında kontrolden çıktıktan sonra kayarak refüjdeki elektrik direğine çarptı.  Araçtaki Kaan İştar (16) olay yerinde, Ümit Kurt (23) Ordu Devlet, Murat Kubal (23) ise Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilirken öldü. Sürücü Nejat Aksoy Ordu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Sinop'un Durağan ilçesinde, Osman Efe (38) yönetimindeki 55 SH 568 plakalı otomobil, Aşağıkaracaören Köyü yolunda, istinat duvarına çarptı. Sürücü olay yerinde öldü, Mutlu Beler (29) yaralandı.

İstanbul'un E-5 Karayolunda Topkapı istikametine seyir halindeki Cemil Perçin'in kullandığı 34 BRY 57 plakalı otomobil, Avcılar'da, kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Perçin ile araçtaki Serdar Çepiş, Yusuf Güler ve İlayda Türkoğlu yaralandı. Kazayı gören ve yolun karşısında akaryakıt istasyonunda çalışan Ali Şipal (41), yaralılara yardım etmek için kaza yerine geçmek istedi. Bu sırada Büyükçekmece yönüne giden ve plakası alınamayan bir araç Şipal'e çarptı. Esenyurt'taki sağlık istasyonuna dönmekte olan 34 VZ 3928 plakalı ambulans içindeki sağlık görevlileri, Şipal'e müdahale etmek için durdu. Bu sırada, dizi oyuncusu Temmuz Coşkun Karikutal'ın kullandığı 34 BJ 5781 plakalı otomobil ambulansa çarptı.  Ali Şipal, sağlık ekiplerinin müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Karikutal hafif yaralandı.

Hatay'da Ali Reyhani yönetimindeki 31 E 7214 plakalı kamyonet, Antakya-İskenderun kara yolunun 12'nci kilometresinde devrildi. Kazada, sürücü Ali Reyhani olay yerinde öldü. Yaralanan Mutlu Reyhanı ise Antakya Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Adana'da, Mersin-Adana otoyolu Karaisalı çıkışı yakınlarında İbrahim Mülayim'in (30) yönetimindeki 01 TD 256 plakalı otomobil, devrildi. Sürücü ile otomobildeki Özgür Paltözü (18), Reyhan Berum (18), Gülten Taşkın (22) ve O.K. (16), Adana Numune Hastanesine kaldırıldı. Vücudunda aşırı duzda uyuşturucu tespit edilen ve doktorların ''şüpheli ölüm'' raporu verdiği O.K, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ankara'da, S.Ş yönetimindeki 06 RKZ 23 plakalı otomobil, Eskişehir Yolu'ndaki Sayıştay Başkanlığı önündeki üst geçit yakınlarında kaldırıma çarparak takla attı. Otomobildeki Alper Gümüşel olay yerinde öldü. Sürücü hafif yaralandı.

Manisa'nın Saruhanlı ilçesi Kepenekli köyü yakınında, Ali Salar'ın (38) kullandığı 45 C 3441 plakalı otomobil şarampole yuvarlandı. Otomobildeki Veyis Adıgüzel (55), kaza yerinde öldü. Sürücü ile Murat Adıgüzel (20), hafif yaralandı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, D-100 kara yolunun paralelindeki yolda 17 KD 252 plakalı otomobiliyle ters yöne giden E.A. (24), Anibal kavşağı mevkisindeki taksi durağında 41 T 3271 plakalı park halindeki taksiye çarptı.  Taksinin bagajını yerleştiren sürücü Muhittin Dinç (42) ve müşterisi Demir Kılıç (60), iki aracın arasında sıkıştı.  Kılıç kaza yerinde öldü, taksi sürücüsü yaralandı.

Gaziantep'te, Üniversite Bulvarı Vali Konağı önünde, M. Hanifi Fırat yönetimindeki 27 S 3212 plakalı kamyonet ile karşı yönden gelen Abdullah Dursun'un kullandığı 56 AE 099 plakalı otomobil çarpıştı. Otomobil sürücüsü Abdullah Dursun ile amca oğulları Kadir ve Hüseyin Dursun yaralandı.   

Edirne'de, Harun Can'ın kullandığı 22 HT 195 plakalı otomobille, İsmail Benzerli'nin idaresindeki 22 T 0243 plakalı ticari taksi Ziraat Bankası kavşağında çarpıştı.  Harun Can yaralandı.

Aydın'ın Germencik ilçesi İstasyon Mahallesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan Ahmet Akbaş'a (38), plakası belirlenemeyen otomobil çarptı. Aydın Devlet Hastanesine kaldırılan Akbaş'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirlendi. 

Ankara'da Eskişehir Yolu'nda, Ozan Eren yönetimindeki 06 EY 757 plakalı otomobil, Osman Yıldız'ın kullandığı 06 YGD 09 plakalı minibüsle çarpıştı. Savrulan Eren'in kullandığı otomobil, benzinlik önündeki aydınlatma direğini yıktı ve devrildi. Sürücüler Eren ve Yıldız ile Eren'in kullandığı otomobildeki Tansu Tümer ve Emin Özgür hafif yaralandı.

İstanbul'da E-5 Karayolu Pendik Köprüsü mevkisindeki zincirleme kazada, Suat Doğan'ın kullandığı 34 RGU 81 plakalı cip ile 34 FGS 83 plakalı minibüs ve 67 ED 053 plakalı otomobil çarpıştı. Suat Doğan ile diğer araçlardaki Kerim Yusuf Turan (16), Nizam Turan, Semra Turan, Kader Tatar (41), Murat Tatar (15), Filiz Demiral ve Hüseyin Ateş hafif yaralandı.

Giresun'un Teyyaredüzü Mahallesi'nde, Reşit İskender (52) yönetimindeki 61 AR 667 plakalı otomobil, yol kenarındaki refüje çarptı. Sürücü Reşit İskender ile Şenay (52) ve Nur İskender (42) yaralandı.

Kırıkkale'de, Yenidoğan Mahallesi'ndeki boş bir arazide tek başına alkol aldığı öne sürülen Sait Sivri, 71 DU 804 plakalı otomobille evine dönmek için yola çıktı.  Sivri'nin kullandığı otomobil, patika yoldan, 20 metre aşağıdaki Zafer Caddesi Azaboğlu Cami Sokak'a düştü. Çelik-İş Sendikasına ait 5 katlı binanın 1. kat balkonu ile sokak merdiveni arasındaki boşluğa sıkışan aracın sürücüsü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, Kahramanmaraş Adana kara yolunun 23. kilometresinde, Paşa Şengül yönetimindeki 27 UV 974 plakalı otomobil ile Nabi İnce'nin kullandığı 46 HC 877 plakalı kamyonet çarpıştı.  Paşa Şengül ile yanında oturan babası Kemal Şengün yaralandı.

Bursa'da, T.G'nin (28) kullandığı otomobil, Beşevler Mahallesi Beşevler Caddesi'nde yolun karşısına geçmek isteyen M.Ç'ye (21) çarptı. Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılan M.Ç'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.    

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, Şehmuz Dalmış (39) yönetimindeki 35 UA 048 plakalı otomobil, Erbiller Sanayi Sitesi girişinde devrildi. Dalmış yaralandı.

aa



Bu haber 1,049 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    11,835 µs