En Sıcak Konular

'Ananı da al sandığa gel'

31 Aralık 2008 21:35 tsi
CHP Genel Başkanı Baykal, yayınladığı yeni yıl mesajında ilginç cümleler sarfederken, Erdoğan'a da gönderme yaptı.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, yayınladığı yeni yıl mesajında, yurttaşları “özgür iradeleriyle” geleceğini belirlemeye çağırdı. Baykal, “Yeni yılı selamlarken, hepinizi sevgiyle kucaklıyor, vatandaşına ‘Çek git’ diyenlere inat, ‘Gitmek yok, Ananı da al 2009’da sandık başına gel’ diyorum” dedi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Baykal, “Bu yılın kirlilikten, ırka, dine, dile, mezhebe dayalı hesaplaşmalardan ve savaşlardan uzak bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

ONURUNUN AYAKLAR ALTINA ALINDIĞINI FARK ET
2009 yılının yokluktan, yoksulluktan, işsizlikten çaresizlikten daha az söz edilen ve yarınlara umutla bakılabilen bir yıl olması için, Türk Milleti’ni “özgür iradesiyle” geleceğini belirlemeye çağıran Baykal, mesajında özetle şöyle dedi:

“Çağırıyorum ki, sorumluluk sahipleri de, tutum ve davranışlarıyla bölen değil, birleştiren olmayı öğrensin, ayrıca hesap versin. Çağırıyorum ki, Sorumluluk mevkiinde bulunanlar, yakın çevresinin zenginliğiyle göz kamaştırmasın, sadaka peşinde koşanların onurlarının ayaklar altına alındığının da farkına varsın.

ANANI DA AL SANDIĞA GEL
Öte yandan, içerde ve dışarda birilerinin, birliğimizin, bütünlüğümüzün pususuna yattıkları Laik Cumhuriyetimize de, arkadan çelme takıldığı görülsün, bilinsin. Bilinsin ki, yeni yıllarda ulusumuzun başı dik olsun. Bunu saklamak ve Türkiyemize sahip çıkmak için 2009 yılında da kardeşçe yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Yeni yılı selamlarken, hepinizi sevgiyle kucaklıyor, vatandaşına ‘Çek git’ diyenlere inat, ‘Gitmek yok, Ananı da al 2009’da sandık başına gel’ diyorum. Gel ki, ‘ananı da al git’ diyene, haddini bildiresin. Sandığa gel ki, vatandaşına ‘Çek git’ diyebilen sorumsuz zihniyet gitsin.

FİLİSTİN'E MESAJ
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Filistinliler olmak üzere, 2009’u gözyaşlarıyla karşılayanların acılarını üzüntülerini yüreğimde hissederek, barış, huzur, sağlık ve mutluluk dileklerimle yeni yılınızı kutluyor, sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.”

aa



Bu haber 617 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,543 µs