En Sıcak Konular

Şükür: Fenerbahçe'ye hoca olabilirim

31 Aralık 2008 11:27 tsi
Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en golcü futbolcusu olarak sahalar veda eden Hakan Şükür'den çarpıcı açıklamalar geldi.

Hakan Şükür Bugün'den Seda Şimşek'e verdiği röportajda, "Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta teknik direktörülük yapabilirim" dedi.

Milli Takım formasıyla Türkiye'ye, Galatasaray formasıyla taraftarına sayısız mutluluklar yaşatan Hakan Şükür, "Yurt dışında buradaki gibi oynamadım ama başarılı oldum" derken siyasete de açık kapı bırakarak, "Siyaset içinde hangi alanda daha çok hizmet edebileceksen orada olmak isterim" dedi.

Milli Takımlar patronu Fatih Terim hakkında, "Fatih Terim'e kırgınlık yaşadım ama sevgisizlik yaşadığımız güzelliklerin içine sığmaz" diyerek sık sık "Önce alın terim, sonra Fatih Terim" ifadesini kullandığını hatırlattı.

"Başbakan Erdoğan'la halı sahada top koşturduk" diyen Şükür, Belediye Başkanı olduğu dönemde Başbakan Erdoğan'la halı saha maçlarında bir araya geldiklerini söyleyerek, "Sayın Başbakan ilişkilerini mevkiine göre ayarlamıyor. Hiç değişmedi" dedi.

Futbolculuk kariyerinde Beşiktaş'tan bir çok kez teklif aldığını söyleyen Şükür sözlerine şu şekilde devam etti, "Tercih etmemek denilemez, ben hangi duygularla orada oynayacağımdan emin olamadım. Çok cazip, çok büyük rakamlı teklifler gelmesine rağmen hem o takmıların seyircilerinin adına hem de kendi bakış açıma göre bunu uygun görmedim."

Hakan Şükür, "Bir gün Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan teknik direktörlük teklifi gelirse aynı şekilde mi davranırsınız?" sorusu üzerine, "O kariyer ve başarıya ulaştığım taktirde, samimiyetle bunu yapabileceğime inanırlarsa neden olmasın? Oralarda teknik direktörlük yapabilirim" dedi.




Bu haber 635 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,920 µs