En Sıcak Konular

TRT'de inanılmaz gaf

29 Aralık 2008 22:48 tsi
TRT'de yayımlanan 'Sen Türkülerini Söyle' programında Orhan Hakalmaz önce 'Lanet olsun içimdeki Türkiye sevgisine' sonra 'Lanet olsun içimdeki Anadolu sevgisine' dedi.

Sunucu Kadir Çöpdemir, Hakalmaz'ın sözlerine çok tepki geldiğini vurgulayarak 'Bu tarihin karanlık sayfalarında kalsın' diye konuştu.

TRT’nin diğer kanallarla yarışmak için başlattığı ataklar sürerken, zaman zaman akla hayale gelmeyecek olaylar da yaşanıyor. Bunlardan biri de cumartesi akşamları yayınlanan “Sen Türkülerine Söyle” isimli programda gerçekleşti.

Habertürk'ün haberine göre Kadir Çöpdemir’in iki TRT sunucusu bayanla birlikte sunduğu programın geçen cumartesi günkü bölümüne “Muro” diye tanınan Mustafa Üstündağ konuk oldu. Sanatçılar Zerrin Özer, Gülşen Kutlu ve Orhan Hakalmaz’ın jüri üyeliği yaptığı programda bir ara sözü alan Orhan Hakalmaz, türkülerin çok önemli olduğunu ve çok sevdiğini vurguladı.

Hakalmaz, bunu anlatmak için de Muro’nun “Lanet olsun içimdeki insan sevgisine” sözünden esinlenerek, “Lanet olsun içimdeki Türkiye sevgisine” dedi. Pot kırdığını anlayıp Hakalmaz, düzeltmek isterken bu kez “Lanet olsun içimdeki bu Anadolu sevgisine” sözlerini kullandı. Salonda gergin anlar yaşanırken, programa reklam arası verildi. İşte ne olduysa da bu arada oldu.

-TARİHİN KARANLIK SAYFASI-

Aradan sonra sunucu Kadir Çöpdemir, çok fazla tepki geldiğini belirterek, Hakalmaz’ın sözlerinin yanlış anlaşıldığını vurguladı. Bozulduğu görülen Hakalmaz da, “Bu nasıl yanlış anlaşılır yani? Benim anlatmak istediğimden başka türlü nasıl bir anlam çıkarıyorlar anlamıyorum” dedi. Konuyu daha fazla uzatmak istemeyen Kadir Çöpdemir, “Orhan Hocam, bırakalım artık isterseniz bunu. Tarihin karanlık sayfalarında kalsın” dedi. Ara ara Hakalmaz yeniden konuya dönüp düzeltmek için uğraşırken, daha sonra programa devam edildi.

radikal



Bu haber 868 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,327 µs