En Sıcak Konular

Polat'tan sert uyarı

29 Aralık 2008 13:18 tsi
Polat Otel'de bir basın toplantısı düzenleyen Polat, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Polat "Kimse hakemlere yüklenmesin hatayı kendinde arasın" dedi.

Biraz sorunlu başlayan Aslantepe Stadı şuan iyi gidiyor. Orası şuana kadar da aksamadan gidiyor. 29 Ekim'e yetişecekmiş gibi görünüyor. Dünyada çoğu kulüpte olduğu gibi Galatasaray'da da ekonomik krizin etkileri sürüyor ama bu etki giderek azalıyor. Stadımızın yapılmasıyla da bu etki yok olacak.

Kaptanlık konusuna değinen Polat "Kaptanlık sadece eski futbolculukla olmaz. Bu bir idari karardır. Galatasaraylı futbolcular bu idari kararı eleştiremez ve yorum yapamazlar. Florya'nın 5 tane kapısı var. Bu konuda eleştiri yapan futbolcular gidebilir. Aksi takdirde Florya'ya gittiğinde kendini altyapıda bulur. Onları Antalya Kampı'nda da uyaracağım" dedi.

Galatasaray'ın transfere ihtiyacı yok. Mehmet Yıldız bizim arzu ettiğimiz, faydası olacağına inandığımız bir futbolcu. Sivasspor Başkanı ile konuştuk, başka futbolcuları da konuştuk. Ama her görüşmenin sonucunda bir transfer çıkacak diye birşey yok. Sadece Mehmet Yıldız değil, diğer futbolcuları da görüştük. Mehmet Yıldız için kısa vadeli düşünmüyoruz" açıklamasında bulundu.

Servet konusunda da açıklama yapan Polat, "Futbolcularla konuştuk. Galatasaray forması giymek istemeyen ya da yurtdışında oynama ideali olan futbolcuların gitmesine yardımcı olacağımızı söyledik" dedi.

Hakemlere sahip çıkan Polat "Ligin ilk 6 takımın maçlarının hakemini izleyen bir heyetim var. Yapılan hatalara bakıldığı zaman, bu kulüplere denk hatalar yapıldığını görüyoruz. O yüzden herkes hatayı kendinde arasın, sonuçların sebeplerini hakemlerde aramasın" dedi.

sabah



Bu haber 560 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,999 µs