En Sıcak Konular

Karayalçın'a fark atarım!

22 Aralık 2008 15:24 tsi
Ankara için AK Parti'nin adayları arasında ismi geçiyor. Gökçek için ne dedi? Aday gösterilirse Karayalçın'a karşı iddiası ne?

AK Parti'nin yerel seçimlerde kilitlendiği illerden birisi de Ankara. Melih Gökçek'in durumu net değil. Adaylar arasında adı geçen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, iddialı konuştu.

Altınok, görev verilirse Karayalçın'ın ezici bir oy farkıyla yeneceğini savundu. Altınok, Habertürk'te yayınlanan "Parantez" programında konuştu.

15 yıldır siyasetteyim yıpranmadım

-Keçiören'de yapılan hizmetler var. 15 yıldır siyasette görev alıp yıpranmamak kolay değil. AK Parti'nin Ankara'nın ilk belediyesi Keçirören oldu.

Gökçek hakkında konuşmam şık olmaz

-AK Parti ilk mitingini Keçiören'de yapmıştı. AK Parti'nin kuruluşunda harcımız var. Ben temizin bir başkası temiz değil demedim. Gökçek hakkında konuşmam şık olmaz doğru olmaz.

Saygı göstereceğiz

-Partimizin tercihlerine saygı göstereceğiz. 2004'de aday adayıydım. Her aşamasında hiçbir istikbal beklemeden hareketin temsilcisi oldum.

Kendi aramızda yarışıyoruz

-Ankara için yapılan anketlerde biz birinci çıkıyoruz. Ankara'nın nabzı bu. Karayalçın karşısında büyük uçurum var, çok büyük fark var. Biz kendimiz arasında yarışıyoruz.

Görev verildikten sonra problem gözükmüyor

-Takvim yok, tarih yok. Partimizin gündemine saygılı olacağız. Ankara'nın gerçekleri var. Çok gezen bir başkanım. İyimser değerlendirmeler yapmam. Partimiz bize bu görevi verdikten sonra problem gözükmüyor. Ankara yeni bir yüz yeni bir heyecan istiyor. Diğer partili vatandaşlarında görüşü olarak da ortaya çıkıyor.

Ezici bir oyla kazanağız

-Görev verildikten sonra Ankara'da hiç bir problem yaşamadan, ezici bir oyla, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını partimize ve ülkemize kazandıracağız. Hiçbir kuşku yok. Burada yarış olmayacak daha çok oy almanın yarışı içinde olacağız.



Bu haber 808 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,271 µs