2'ye 1 kumpasa getirildim | " /> 2'ye 1 kumpasa getirildim | "/>

En Sıcak Konular

Gökçek: 2'ye 1 kumpasa getirildim

18 Aralık 2008 16:52 tsi
Gökçek: 2'ye 1 kumpasa getirildim Dün gece CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu ile canlı yayında tartışan Melih Gökçek, konuştu. "Programa çıktığıma çok pişmanım" diyen Gökçek, ikinci bir düellonun sinyalini verdi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, belge ile konuşan Kılıçdaroğlu'nun belge çıkaramadığını öne sürerek, Dündar ve Kılıçdaroğlu'nun kumpasına geldiğini söyledi.  

Dün gece CHP Grup Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile canlı yayında tartışan Gökçek, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Gökçek, Dündar, yönetiminin taraf olduğunu belirterek, Dündar'ın kendisini yargıç konumuna koyduğunu belirtti. Canlı yayında 2 kişiye karşı mücadele verdiğini vurgulayan Gökçek,"Dündar ile bana gelen bilgiler taban tabana zıt. Ben 2 kişiye karşı mücadele verdim. Seyircinin vicdanıyla hareket ettiğini söylemesi taraf olduğunu ortaya koyuyor. Kumpasa karşı ciddi bir mücadele verdim. Benim sorduğum soruların hiç birine Kılıçdaroğlu cevap vermedi. Dündar, Kılıçdaroğlu'nun soruları cevaplaması için bir baskı kurmadı. Dündar, Kılıçdaroğlu ile karşı karşıya konuşurken ,'ya öylemi,' konuşmaları yaptı. Bir noktada Kılıçdaroğlu'na yardımcı olacak tarzda yönetim sergiledi. Bana karşıda 'Sayın Gökçek, susun işte bakın anlatıyor. Kılıçdaroğlu, bildiğini okur döner, döner yine bildiğini okur. Bu proğramı dejenerasyona uğrattı" dedi.  

Gökçek, proğramı terketmesi halinde kendisine 'kaçtı' diyeceklerini anlatarak, proğrama katıldığına pişman olduğunu söyledi. Uğur Dündar'a güvendiğine çok pişman olduğunu dile getiren Gökçek, " Dündar'a güvenmemem lazımdı. Tarafsız olacağına güvenmiştim. Bu kadar taraflı olacağına inanmamıştım. Ama böyle bir kumpasa düşeceğimi tahmin etmemiştim. 13 konunun bir tanesine cevap alamadım. Kılıçdaroğlu 13 - 0 mağluptur. Balon patlamış, Dündar tarafsızlık karizmasını çizdirmiştir. Kendi kendini yok etmiştir" diye konuştu.  

"Artık savcılık makamında oturan kişi Gökçek'tir. Sanık makamında oturan Kılıçdaroğlu'dur" diyen Gökçek, artık, kendisinin soru soracağını Kılıçdaroğlu'nun hesap vereceğini ifade etti.  

Üslübu konusunda eleştirileri nasıl değerlendiriyorsunuz? şeklindeki soruya, Gökçek,"Üslubumu sadece CHP yandaşı medyalar yazıyor. Bir kumpasa karşı benim üslubum çok hafif kalmıştır." dedi.  

'Dün akşam yaşanan tartışma adaylık sürecinize yansır mı?' şeklindeki soruya Gökçek, "Önümüzdeki günlerde göreceğiz" dedi. Kılıçdaroğlu'nun benimle canlı yayına çıkması için kovalayacağım" diyen Gökçek şöyle konuştu:  

"Kılıçdaroğlu şu andan itibaren sanık makamındadır. Hesap vermek zorundadır. CHP'li olupta benim galip geldiğimi söyleyecek gazeteci varmı. Ben ne yaparsam yapayım. CHP'li basının karşısında mağlup olmaya mahkumum. Bunların gerçek yüzünü ortaya koymak için canlı yayına çıktım. Canlı yayından sonra vatandaşlar beni aradı. Beni arayanlar Kılıçdaroğlu'nun sorulara cevap vermediğini söyledi. Belge ile konuşan Kılıçdaroğlu bir tane belge çıkaramadı. Tekrar çıkacağım Kılıçdaroğlu ile mesela TRT olabilir. TRT objektif birini tayin etsin. 3 saat tartışalım. 25 konunun başlıklarını açarak hesabını soracağım"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la Kılıçdaroğlu ile yaptığı tartışma programına ilişkin herhangi bir görüşmesinin olup olmadığının sorulması üzerine Gökçek, ''Sayın Başbakan programı izlememişler. Ben de bu konuya ilişkin olumsuz bir şey görüyor musunuz, hissediyor musunuz'' dedi.

Gökçek, programa herhangi bir sakinleştirici alıp çıkmadığını belirterek, ''Ben Kılıçdaroğlu gibi bazı sakinleştiriciler kullanmıyorum, almıyorum. Kılıçdaroğlu'nun bazı sakinleştiriciler aldığını duydum. O da ne kullanıyor, ne alıyorsa bize de söylesin'' diye konuştu.

Gökçek ayrıca, ''yayın sırasında çok terlediği ve sıkıntılı göründüğüne'' ilişkin değerlendirmelerle ilgili ''Ben Kılıçdaroğlu'nun durumunda değildim. Benim sarf ettiğim efor, iki kişiye karşı mücadeleydi''

haber 7



Bu haber 855 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,332 µs