En Sıcak Konular

Fenerbahçe'de kriz!

18 Aralık 2008 11:20 tsi
Transfer şampiyonu olması beklenen F.Bahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'ın kardeşi, Asbaşkan Ali Yıldırım'dan sürpriz açıklama.

Asbaşkan Ali Koç’un “İyi bir takım için gereken takviyeleri yapacağız” sözünü başkanın yönetici kardeşi adeta tekzip etti: “Transfer diyenlerin krizden haberi yok herhalde.. En fazla 1 futbolcu alabiliriz..”

HÜRRİYET Spor eki tarafından düzenlenen “25 yılın efsane onbiri” ödül törenine katılan F.Bahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve G.Antep Başkanı İbrahim Kızıl ile yaptığı sohbette Vatan'dan Tayfun Bayındır'ın haberine göre, F.Bahçe’nin ara transfer çalışmalarına yepyeni bir boyut getirdi. Asbaşkan Murat Özaydınlı’nın da yer aldığı konuşmada Şener’in “A.Gücü’nden Gökhan Emreciksin’i almışsınız. Ankarasporlu Özer ve birkaç futbolcu ile ilgileniyormuşsunuz” şeklindeki sözlerine “Bunu söyleyenlerin dünyadaki ekonomik krizden haberi yok. Bu krizden en büyük yarayı kulüpler aldı. Ne yazık ki, almaya da devam edecek. Henüz krizin yansımaları tam ortaya çıkmadı. Kimsede para yok. Nasıl transfer yapacaksın ki? Biz belki 1 transfer yapar, defteri kapatırız” diye konuştu.

ŞENER’İN “Gökhan’ı aldığınız söyleniyor. Zaten Cemal Aydın başkan bu oyuncuyu satmak istiyordu” şeklindeki sözünü yinelemesi üzerine Ali Yıldırım, “Biz bir görüşme yapmadık. Yok öyle bir transfer. Ben onun Beşiktaş ile anlaştığını duydum. Sanıyorum 2.5 milyon Euro da bonservis bedeli ödemişler Gökhan için” yanıtını verdi.

‘İNANILMAZ RAKAMLAR’

BU arada söze giren F.Bahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı medyada yer alan transfer haberlerinin çoğunun gerçeği yansıtmadığına dikkat çekerek, “Her gün bir sürü isim yazılıyor. Bakmıyorlar hiç bu futbolcuların bonservis bedelleri ne kadar diye. İnanılmaz rakamlar ortaya çıkıyor. Sonra piyasa karışıyor. Rakamlar alıp başını gidiyor. Bu doğru olmayan transfer haberleri yüzünden futbolcuların ve yöneticilerin de kafası karışıyor. Ardından inanılmaz paralar istiyorlar” ifadesini kullandı.

ÖTE yandan F.Bahçeli yöneticiler Ali Yıldırım ve Murat Özaydınlı, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile Trabzonspor’un Uzungöl üzerine yapacağı baraj inşaatı ile ilgili olarak da bir süre sohbet etti. Şener, Uzungöl Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali tamamlandıktan sonra Trabzonspor’un yılda 12 milyon YTL’yi kasasına koyacağını iddia etti.

Koç’un sözleri akıllarda...

ALİ Yıldırım’ın dinleyenleri şok eden açıklamalarına rağmen, F.Bahçe Asbaşkanı Ali Koç’un “Transfer dönemi bizim için yoğun geçecek” sözleri hâlâ hafızalarda... Kanarya’nın son Antalya maçının ardından Koç, “Takım ve taraftarlar ellerinden geleni yaptı. Top şimdi yönetimde. Gereken bölgelere transferler yapılacaktır. Komitemiz çalışıyor. İç ve dış transfer bizim için yoğun geçecek” diyerek taraftarlarına umut dağıtmıştı.

Aragones: 2-3 yıl daha lazım

F.BAHÇE Teknik Direktörü Aragones, takımdan memnun olduğunu ama arzu ettiği yerlere gelebilmeleri için uzun sürelere ihtiyaç duyduğunu söyledi. İspanyol hoca, F.Bahçe TV’ye yaptığı açıklamalarla şaşırtmaya devam etti:

“BAŞARIYA 6 ay gibi kısa bir zamanda ulaşmak çok mümkün değil. Güçlü, ses getirecek bir takımı hazırlamak için 2-3 yıldan sözedebiliriz.”


 



Bu haber 515 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,183 µs