En Sıcak Konular

Fener'in adı Avrupa'da yok

11 Aralık 2008 10:11 tsi
Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki 6. ve son maçında Dinamo Kiev karşısına çıkan F.Bahçe, Ukrayna ekibine yenilerek Avrupa defterini kapattı.

Maça mutlak galibiyet ve UEFA'ya kalma umuduyla çıkan Sarı-Lacivertliler, temkinli ve savunma güvenliğini ön planda tutarak oynadı. 15. dakikadan itibaren Dinamo Kiev, Fenerbahçe kalesine daha sık gelmeye başlarken, maçın ilk tehlikeli atağını 21. dakikada kalesinde gören Kanarya, Volkan'ın hatalı çıkışı sonrası Eremenko'nun filelere giden şutuyla 1-0 yenik duruma düştü. Rakip kaleye ilk şutunu 31'de Selçuk ile atan F.Bahçe devreyi yenik kapattı.2.yarıya da tutuk başlayan Sarı-Lacivertliler'de Selçuk sakatlanıp çıkarken Alex de kötü futbol nedeniyle çıkınca takım sahada hiçbir varlık gösteremedi. İlk yarıya göre biraz daha yarı sahada görünen Kanarya, rakibin kontra toplarında kalesinde tehlikeler yaşadı. Maldonado uzatmada kırmızı gördü. Rakip kalede bir pozisyon bile bulamadan maçı tamamlayan F.Bahçe, Devler Ligi'nde yarı final hedefiyle çıktığı yolda UEFA'ya bile kalamadı.

ARTIK LiGE SARILACAGIZ

Teknik Direktör Aragones, Avrupa defterinin kapandığını hatırlatarak, “Bir futbol takımının hedefleri bitmez. Avrupa’dan elendik diye diğer hedeflerimizden vazgeçemeyiz. Diğer hedeflere daha sıkı sarılacağız” dediFenerbahçe Teknik Direktörü Aragones, bundan sonra diğer hedeflerine ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Avrupa’dan elenmenin kendileri için bir hayal kırıklığı olduğunu kaydeden Aragones, “Ancak futbolda başarı kadar başarısızlığa da hazır olmak gerekir. Avrupa’dan elendik diye küsüp bir kenara çekilecek halimiz yok. Ligde şampiyon olmak ve kupayı kazanmak için bundan sonra daha çok çalışacağız. Bütün motivasyonumuzu o hedeflere yönlendireceğiz” diye konuştu.

SAHAYI YADIRGADIK

Dinamo Kiev karşısında alışkın olmadıkları bir stat ve zeminde oynamalarının futbollarını olumsuz etkilediğini belirten İspanyol hoca, “Daha iyi bir maç çıkartmayı umuyorduk. Ancak olmadı. Zeminin kötü olması da pas yapmamızı engelledi. Artık Antalyaspor maçını düşünmeliyiz” dedi.

VOLKAN PATLADI FENER YANDI

Kritik maçlarda yaptığı hatalarla F.Bahçe’ye ağır bedeller ödeten kaleci Volkan dün de Eremenko’nun attığı golde kalesini hatalı terketti. Volkan’ın bu hatası takım arkadaşlarının da mücadele azmini kırdı.

Fenerbahçe ve Milli Takım’ın tecrübeli file bekçisi Volkan, dün de yaptığı hatayla takım arkadaşlarını yıkan adam oldu. Porto maçında topu elinden kaçırıp takımının yenik duruma düşmesine neden olan Volkan dün de yersiz bir çıkışla saç baş yoldurdu. Kritik maçlarda yaptığı hatalarla Fenerbahçe’ye ağır bedeller ödeten Volkan, geçen sezon da G.Saray’a yaptığı hatayla adeta şampiyonluk yolunu açmıştı. Dinamo Kiev deplasmanında da yaptığı gereksiz çıkışla kalesini boşaltan Volkan’ın altından topu filelere gönderen Eremenko, ev sahibi ekibi öne geçirdi. Bu gol Fenerbahçeli oyuncuların ve Volkan’ın hem moralini hem de mücadele gücünü olumsuz etkiledi



Bu haber 530 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,471 µs