G.Saray Berlin'de zafere uzandı! | " /> G.Saray Berlin'de zafere uzandı! | "/>

En Sıcak Konular

G.Saray Berlin'de zafere uzandı!

3 Aralık 2008 23:46 tsi
G.Saray Berlin'de zafere uzandı!


UEFA Kupası'ndaki 4. maçında Galatasaray Almanya’da Hertha Berlin’i Milan Baros ile devirerek gruptan lider olarak 2. tura çıktı.

H. BERLİN: 0-1 :G.SARAY


UEFA Kupası 2. tur (B) Grubu'nda Galatasaray Almanya'da karşılaştığı Hertha BSC Berlin'i Milan Baros'un penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup ederek puanını 9 yaparak 2. tura çıkmayı başardı.

Stat: Berlin Olimpiyat
Hakemler: Nicola Rizzolli, Andrea Stefani, Guiseppe De Santis (İtalya)

Hertha BSC Berlin: Drobny, Friedrich, Simunic, Voronin, Chahed, Dardai, Kacar, Stein, Ebert, Pantelic, Raffael

Galatasaray: De Sanctis, Sabri, Meira, Servet, Hakan Balta, Barış, Mehmet Topal, Arda, Kewell, Lincoln, Baros

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşmaya G.Saray başladı... Ekibimize başarılar...

2. dakika. Hertha atağı sağ kanattan gelişti. Sıfıra inip ortasını yapmak isteyen Pantelic'in önünde Servet yatarak topu kornere çeldi. Kullanılan köşe vuruşunda G.Saray savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.

3. dakika. G.Saray rakip yarı sahaya sol kanattan hızlı indi. Arda ceza sahasına hareketlenen Milan Baros'a doğru uzun bir pas çıkarttı. Top hızlı olunca meşin yuvarlak top kalenin yanından auta çıktı.

5. dakika. Herta atağında sol kanattan ceza sahasına sokulan Pantelic, Meira'dan sıyrıldığı anda yerden şutunu attı. De Sanctis direğin dibinden kapanarak meşin yuvarlağı kontrol etti.

6. dakika. Karşılaşma tempolu başladı. İki ekipte gole dönük açık bir futbol ortaya koyuyor.

G.Saray rakip ceza sahasına çabuk indi. Ceza yayı üzerinde topla buluşan Baros kaleye yüzünü döndüğü an yerde kaldı. Hakem tehlikeli bir noktadan serbest vuruşu G.Saray'a verdi.

7. dakika. G.Saray'da topun gerisine geçen Lincoln dokunda Kewell vurdu. Meşin yuvarlak kalenin üzerinden auta çıktı. İyi bir fırsattan sonuç çıkmadı.

8. dakika. Hertha Berlin geliyor. Pantelic Voronin'den aldığı topla hareketlendi. Kaleyi sol çaprazdan gören bir noktada. Şutu sağ ayağıyla! Aut...

9. dakika. Bu kez rakip kaleye etkili giden G.Saray oldu. Sağ kanattan savunmanın arkasına sarkan Barış, Lincoln'ün ara pasında topla buluştuğu anda rakibinin bir adım önünde ofsayta yakaladı.

10. dakika. Maçta ilk dakikalar geride kaldı. Karşılıklı ataklar geçen bu bölümden gol sesi çıkmadı.

11. dakika. Hertha atağı sol kanattan tehlikeli gelişti. Voronin'in pasında çarprazdan ceza sahasına giren Pantelic penaltı noktasına yerden pasını çıkarttığı anda Servet kritik bir müdahale ile topu kornere gönderdi.

13. dakika. G.Saray Milan Baros ile gole çok yaklaştı. Lincoln savunmanın arkasına harika bir pas bıraktı. Bir anda Kaleci Drobny ile karşı karşıya kalan Baros topu önüne alıp vurmakta ağır kaldı. Savunmanın kapandığı pozisonda acısı daralanan Baros topuk pasıyla kale sahasına pasını çıkarttı. Bu top Kewell'ın uzağına düştü. Çok net bir fırsat kaçtı.

16. dakika. Hertha soldan etkili geldi. Topla ceza sahasına sokulan Ebert ön direğe hareketlenen Pantelic'e ortasını yaptı. De Sanctis üzerine gelen topu kapanarak kontrol etti.

19. dakika. Hertha sol kanatta Pantelic ile yine etkili oldu. Raffael'in pasında çarprazdan ceza sahasına giren Pantelic yerden sert vurdu. De Sanctis iyi kapanarak topu kontrol etti.

20. dakika. G.Saray bu kez de Lincoln ile gole çok yaklaştı. Sol kanattan Kewell rakip yarı sahaya süratle sokulup ceza sahasının çarprazında Lincoln'e pasını bıraktı. Brezilyalı futbolcu kaleyi gördüğü anda harika bir şut çıkarttı. Kaleci Drobny son anda uzanarak topu köşeden kornere tokatladı.

24. dakika. Lincoln'den inanılmaz bir şut. Kaleci de aynı güzellikte uzanıp çıkarttı. Sol kanattan gelişen atakta Sambacı kaleye 25 metreden harika bir şut çıkarttı. Köşeye giden meşin yuvarlağı Drobny son anda uzanıp kornere çeldi.

26. dakika. Karşılaşmada 0-0'lık eşitlik sürerken G.Saray, Bundesliga'da 3. sırada yer alan güçlü rakibi Hertha Berlin karşısında şu ana kadar etkili bir futbol ortaya koydu.

28. dakika. G.Saray sol kanattan ayağa iyi paslarla Hertha ceza sahasına sokuldu. Barış çizgi üzerindeki Hakan Balta'ya pasını bıraktı. Hakan'ın ortasını rakip savunma ayak koyarak uzaklaştırdı.

30. dakika. Hertha Berlin'den Chahed, Milan Baros'u indirince sarı kartı gördü.

32. dakika. G.Saray ortaya koyduğu harika futbolla bu ana kadar Hertha karşısında oyunun mutlak hakimi. Yarı sahadan Lincoln ve Baros şık paslarla rakip ceza sahasına sokulduğu anda Baros yerde kaldı. Hakem kaleyi karşıdan gören bir noktadan serbest vuruş temsilcimize verdi.

33. dakika. G.Saray'da kaleye yaklaşık 30 metreden kullanılan serbest vuruşta topun başına Mehmet Topal geçti. Bu futbolcunun şutunda meşin yuvarlak farklı şekilde üstten auta çıktı.

35. dakika. İlk yarıda son 10 dakika. G.Saray topun sahibi. Hertha daha çok kendi yarı sahasında.

Topla ceza sahasına sokulan Baros uzaktan şansını denedi. Top kalenin farklı şekilde üzerinden auta çıktı.

39. dakika. G.Saray Lincoln ile Hertha kalesini bir kez daha yokladı. Sol kanattan topla buluşan arda ceza sahasına çarprazdan sokulup yerden pasını Lincoln'e pasını bıraktı. Kaleyi karşısına alan Sambacı yerden sert bir şut çıkarttı. Kaleci Drobny üzerine gelen topu iki hamlede güçlükle kontrol etti.

41. dakika. G.Saray atağında Lincoln rakip ceza sahasına girdiği anda Kacar'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Sarı-Kırmızılı ekip penaltı kararı beklerken İtalyan hakem Sambacı'ya kendisini aldatmaya çalıştığı gerekçesiyle sarı kartını gösterdi. Tartışılacak bir karar.


43. dakika. Sağ kanattan rakip yarı ceza sahasına sokulan Milan Baros, Simunic'in sert faulüyle yerde kaldı. Hakem kartlık pozisyonda Herthalı oyuncuyu sadece uyarmayı tercih etti.

45. dakika. Karşılaşmada ilk yarı için normal süre tamamlandı. Uzatma süresi olarak 1 dakika oynanacak.

45+1. dakika. G.Saray Milan Baros ile gole yaklaştı. Sol kanattan gelişen atakta Arda'nın ceza sahası dışına çevirdiği topu kontrol eden Baros köşeye sert vurdu. Kaleci  Drobny yine uzanarak gole izin vermedi. Hertha'da ilk yarının adamı  Drobny oldu.

İlk yarıda gol olmadı. Ekipler soyunma odasına 0-0 eşitlikle gittiler...

MAÇIN İKİNCİ YARISI

Hertha'da 2. yarıda Chahed yerini Von Bergen'e bıraktı.

2. yarıya Hertha Berlin başladı...

48. dakika. G.Saray yarı sahasından hızlı çıktı. Lincoln savunmanın arkasına sarkan Baros'u topla buluşturduğu anda yan hakemin ofsayt bayrağı kalktı.

49. dakika. G.Saray savunmasından çıkarken Sabri ile top kaybı yaptı. Pas arası yapan Raffael topu Pantelic'e bıraktı. Ceza sahasına sokulan Pantelic uzaktan şutunu attı. Top üstten auta çıktı.

52. dakika. G.Saray rakip ceza sahasının sağ çarprazından Sabri ile serbest vuruş kullandı. Kafalardan seken sol kanada açılan topu takip eden Kewell ortasını yapmak isterken yan hakem topu dışardan çevrildiğini işaret etti.

53. dakika. Hertha Berlin'de Simunic sarı kart gördü.

53. dakika. Sağ kanattan serbest vuruşu kullanıyoruz. Sabri ortaladı penaltı noktasına doğru yönelen top. Kaleci çıkıp topu kontrol etti.

54. dakika. G.Saray ilk yarıdaki temposunu yakalayabilmiş değil. Hertha daha çok adamla Sarı-Kırmızılı ekibin kalesine gelmeye başladı.

55. dakika. Sol kanatta Pantelic. Bıraktı Stein ortaladı ceza sahasına. Hakan Balta kornere çeldi. Voronin kullandı korneri, seken top... Dardai'nin pası sol kanada Stein. Bir orta daha. İsabetli değil.

57. dakika. G.Saray sağ kanattan rakip kaleye etkili indi. Havadan gelen topu Kewell kafa ile Arda'ya bıraktı. Arda ceza sahasına sokulup rakibini geçtikten sonra geriden gelen Baros'u gördü. Çek golcü kaleye sokulup şutunu atacağı anda Hertha savunması ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

59. dakika. G.Saray kalesi büyük bir tehlike yaşadı. Savunmanın arkasına atılan topa Barış müdahale edemedi. Bir anda Pantelic ve Voronin, Meira ile 2'ye 1 kaldı. Ceza sahasına bomboş giren Pantelic sol kanatta bomboş kalan Voronin'e pasını bıraktı. Kademeye çabuk giren Servet son anda kafayı vurarak mutlak bir gol tehlikesi önledi..

 62. dakika. Karşılaşmada 0-0'lık eşitlik sürüyor. Hertha bu yarıda oyunu dengeledi.

63. dakika. Hertha sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Servet'in kafa ile karşıladığı topu ceza yayı üzerinde kontrol eden Stein sert vurdu. Hakan Balta son anda ayak koyarak kaleye giden topu karşıladı.

65. dakika. Hertha'da Pantelic yerini Cicero'ya bıraktı.

66. dakika. Hertha gole Kacar ile yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Voronin 18 yayı üzerindeki Kacar'a yerden pasını bıraktı. Bu futbolcu topun gelişine çok sert vurdu. De Sanctis köşeye giden topu harika uzanarak kornere çeldi.

68. dakika. G.Saray penaltı atışı kazandı.

GOL... 69. dakika. G.Saray'da penaltı atışını kullanan Milan Baros topla kaleciyi ayrı köşelere gönderdi. Top ağlarda...

G.Saray, Berlin'de Milan Baros'un golüyle Hertha Berlin karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

71. dakika. Hertha'da Ebert yerini Domovchiyski'ye bıraktı.

72. dakika. G.Saray sol kanattan gelişen atakta Arda ile rakip kalede etkili oldu. Sıfırdan şık bir çalımla rakibinden sıyrılan Arda topu kale sahasına çeviremedi. Savunma ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

72. dakika. Hertha Berlin etkili geldi. Voronin sol kanatta kaleyi çaprazdan gören bir noktadan sert vurdu. Top De Sanctis'in uzandığı köşeden direği sıyırıp auta çıktı.

73. dakika. G.Saray orta sahada kaptığı topla rakip kaleye etkili gitti. Lincoln'ün ara pasında savunmanın arkasına sarken Milan Baros'un önünde kaleci çıkarak meşin yuvarlağı kontrol etti.

74. dakika. G.Saray kalesi büyük bir tehlike atlattı. Sol kanattan ceza sahasına ortalanan topu De Sanctis çıkmasına rağmen alamadı. Kacar kafayı dokunduğu topu Servet son anda gol çizgisinden ayak koyarak kornere çeldi.

75. dakika. Kullandı korneri Voronin, penaltı noktasına doğru, Simunic yükseldi vurdu! De Sanctis tokatlayarak topu kornere çeldi.

77. dakika. G.Saray kalesi üst üste büyük tehlikeler yaşamaya başladı. Domovchiyski ceza sahamızda rakiplerinden sıyrıldı! Kalecimizle karşı karşıya! De Sanctis çıktı! Çıktı ve aldı

78. dakika. G.Saray atağında Hertha savunmasının uzaklaştırmak istediği topu sol çarprazda kontrol eden Lincoln kaleye vurdu. Kaleci üzerine gelen topu kontrol etti.

79. dakika. G.Saray'da Sabri yerini Emre Güngör'e bıraktı.

80. dakika. Karşılaşmada son 10 dakika. G.Saray'ın Hertha Berlin karşısındaki 1-0'lık üstünlüğü sürüyor.

81. dakika. G.Saray 2. gole çok yaklaştı. Arda rakip savunmaya baskı yaparak top kazandı. 2'ye 1 pozisyonda Hertha kalesine sokulan Arda ceza sahasına hareketlenen Baros'a pasını bıraktı. Pas yavaş olunca Baros meşin yuvarlağı almak isterken rakibine faul yaptı. Arda bu pozisyonda iyi bir pas çıkartamadı.

82. dakika. G.Saray atağında Arda'dan aldığı topu Kewell ceza sahasına yerden kesti. Arka direkte Milan Baros önünden geçen topa ayak koyamadı.

84. dakika. Hertha'da Dardai sarı kart gördü.

85. dakika. G.Saray'da Milan Baros yerini Nonda'ya bıraktı.

86. dakika. Karşılaşmada son dakikalar oynanıyor. Hertha Berlin'in beraberlik golü için baskı kurma çabası var. G.Saray ayağa paslarla kalan süreyi eritmeye çalışıyor.

87. dakika. Hertha beraberlik golüne Domovchiyski ile yaklaştı. Voronin'in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Domovchiyski köşeye plase bir vuruş çıkarttı. De Sanctis iyi uzanarak topa sahip oldu.

89. dakika. G.Saray'da Nonda sarı kart gördü.

89. dakika. Hertha, G.Saray kalesine tehlikeyi geldi. Sol kanattan sıfırda topla buluşan Simunic kale sahasına ortasını yaptı. Voronin'in kafayı vuramadığı top kimseye dokunmadan ters taraftan auta çıktı. Sarı-Kırmızılı ekip adına şanslı an.

90. dakika. Karşılaşmada normal süre tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 4 dakika ilave etti.

90+2. dakika. G.Saray'da Arda yerini Volkan Yaman'a bıraktı.

90+3. dakika. Hertha tüm hatlarıyla beraberlik golü için yükleniyor. G.Saray yarı sahasına kapanmış durumda.

90+4. dakika. Uzatmalarda son anlar. Hertha sol kanattan serbest vuruş kazandı. Ceza sahası çok kalabalık. Kaleci Drobny de ileri çıktı. İtiş kakış sırasında. Meira ve Drobny sarı kart gördü.

Hertha gole yaklaştı. Ceza sahasına inen topa Voronin vurdu. De Sanctis üzerine gelen topu yumruklayarak çıkarttı.

90+6. dakika. Hertha Berlin'de Voronin sarı kart gördü.

Uzatmalarda başka gol olmadı. G.Saray, Berlin Olimpiyat Stadı'nda Milan Baros'un golüyle Hertha Berlin'in 1-0 mağlup ederek puanını 9 yaparak gruptan 9 puanla 2. tura çıkmayı başardı.

internethaber



Bu haber 509 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,379 µs