En Sıcak Konular

Yeni haftada hava durumu

30 Kasım 2008 16:30 tsi
Türkiye genelinde yağışlar ara verdi, bugün ve yeni hafta boyunca kuvvetli bir yağış beklenmiyor. Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkacak.

Sıcaklıklar bu hafta lodosun etkisiyle tüm bölgelerde artarak mevsim normallerinin üzerine çıkacak.

İstanbul’da bu sabah bazı ilçelerde yağmur olsa da hava zamanla açıyor. Lodos sıcaklığı bu hafta 20 dereceye doğru çıkaracak. Ankara’da artan bulutlar hafif yağmurlar bırakabilir. Ancak yağışlar kısa süreli ve hafif olacak. Yarın ise hava açıyor, sabah yoğun sis oluşabilir. İzmir’de dün gece kuvvetlenen yağmur sabah sürse de öğleden sonra kesiliyor. Bursa hafif yağmurlu, Adana güneşli. Bugün İstanbul 15, Ankara 10, İzmir 20, Bursa 16, Adana 21 derece 

Marmara Bölgesi’nde sıcaklık biraz artsa da, hava yine soğuk, bugün bölgede yağmur var. Önce Trakya ve Çanakkale’de başlayacak yağmur, öğleden sonra bölgenin diğer kentlerinde aralıklarla görülecek. Pazar günü ise zayıf bir yağış bekleniyor, güneş de görülebilecek, sıcaklık da lodosla birlikte 15-16 dereceye kadar çıkacak. Pazartesi günü ise sis oluşacak. Bugün Edirne 11, Kocaeli 14, Balıkesir 13 derece.

İç Anadolu Bölgesi’nde dün etkili olar kar yağışı bugün sona erdi, buzlanmaya karşı dikkatli olunmalı. Ankara-Eskişehir çevresi bugün yine bulutlu, bu bölge yeniden ısınmaya yarın başlayacak. Pazartesi günü bölgeyi yoğun sis kaplayabilir. Bugün Eskişehir 4, Sivas 1, Niğde 5 derece.

Ege kıyılarında lodos sert esiyor, denizden gelen bulutlar İzmir’den Muğla’ya kadar ve iç kesimlerde yağışa neden olacak. Yarın ise hem sıcaklık daha yüksek, hem de yağışlar zayıflayacağından ara ara güneşi görmek mümkün olacak. Yeni haftada sıcaklıklar daha da yükselecek. Muğla 14, Kütahya 9 derece.

Akdeniz’de Bölgesi’nde Antalya, Burdur çevresi bulutlu, kısa kısa yağmurda olabilir ancak Pazar günü güneşli geçecek. Antalya 19 derece...

Güneydoğu bu yıl oldukça iyi yağış alıyor, dün bölgede yağmur kuvvetliydi, bugün ise Diyarbakır, Batman ve Mardin civarında sağanak şeklinde devam ediyor. Yarın ise hava az bulutlu ve ılık olacak. Diyarbakır 12 derece.

Doğu Anadolu’da Erzurum’da kar yağışı etkisini kaybediyor, bugün Bingöl, Ağrı, Van, Hakkari arasında kuvvetli yağış var. Hakkari ve Van’da kar yağışı da bekleniyor. Yarın yağışlar bölgeyi terk edecek. Erzurum 8, Malatya 9, Van 8 derece.

Yağışlı hava Orta ve Doğu Karadeniz’den çekiliyor, ancak buralarda bugün de hava soğuk. Bolu, Zonguldak, Karabük çevresi öğleden sonra Marmara üzerinden gelecek hafif yağmurların etkisinde kalacak. Pazar günü de bölgede Bolu’dan Samsun’a kadar hafif yağmurlar bekleniyor, sıcaklık yarından itibaren yükselecek. Trabzon 11, Samsun 10, Bolu 8 derece.

ntv



Bu haber 607 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,753 µs