En Sıcak Konular

Bakanlardan futbol şovu

30 Kasım 2008 13:25 tsi
AK Parti'nin Kızılcahamam kampında bakanlar ve milletvekilleri 'futbol' hünerlerini sergiledi.

Devlet Bakanları Mehmet Şimşek ile Murat Başesgioğlu'nun takımlarının karşı karşıya geldiği maç, yağan yağmurun da etkisiyle elektrik kesilmesi sonucu yarıda kaldı.

AK Parti Kızılcıhamam Kampı'nda milletvekillerinin halı sahadaki futbol maçı elektrik kesilmesi sonucu yarıda kaldı. Maçta Devlet Bakanı Mehmet Şimşek 2 gol, Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu 1 gol attı. Maçı Başesgioğlu'nun takımı 7-6 kazandı.

Maç öncesinde gazetecilerin sorularını cevaplayan Bakan Şimşek, Fenerbahçe-Beşiktaş maçı izleyemediğini ama maç sonucuna ilişkin devamlı bilgi aldığını söyledi. Fenerbahçeli olduğunu belirten Şimşek, "Seyredemedim ama iyi oynamıştır.

Galip geldiğimize göre önemli olan sonuç" diye konuştu. Bakan Şimşek, spor yapmayı sevdiğini ifade ederek, "Gündüz yoğun çalıştık. Beynimizi çalıştırdık, şimdi de kaslarımızı çalıştırmak için buradayız. Futbolda iddialı değilim. Spor amacıyla, koşmak, terlemek için buradayım. Son bir kaç aydır oynayamadım" dedi.

Koyu Beşiktaş taraftarlığıyla bilinen Bakan Başegioğlu ise, Beşiktaş yenilgisinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Derbi maçın ilk yarısını seyrettiğini ifade eden Başesgioğlu, "Derbi maçların havası değişik. Milletvekilli arkadaşlarımla birlikte izledik. Fenerbahçe'yi kutluyoruz. Ligin heyecanı devam ediyor.

Beşiktaşlıyım. Konuşmamdan belli olmuyor mu?" diye konuştu. Ordu Milletvekili Enver Yılmaz, bakanların takımlarda olmasıyla ilgili "Futbol sahasında önündeki sıfatlar değil neticede kaleye giren toplar önemli" değerlendirmesini yaptı. Maçın ilerleyen zamanlarında bakanların bulunduğu takımın 4-1 yenik duruma düşmesi üzerine Başesgioğlu, galip olan takımdan Konya Milletvekili Harun Tüfekçi ile yer değişti.

Maçta 3 golle en fazla golü Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu attı. İkinci sırada ise iki golle Devlet Bakanı Mehmet Şimşek ve Ordu Milletvekilli Enver Yılmaz yer aldı. Sağanak yağışın artması üzerine halı sahadaki elektriklerin kesilmesi maçın yarıda kalmasına yol açtı. Milletvekilleri elektriklerin kesilmesinin ardından halı sahadan ayrılırken, maç Bakan Başesgioğlu'nun takımının 7-6 üstünlüğü ile sona erdi.

timeturk



Bu haber 537 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,792 µs