enayi değilim'! | " /> enayi değilim'! | "/>

En Sıcak Konular

'Romantiğim ama enayi değilim'!

28 Kasım 2008 12:36 tsi
'Romantiğim ama enayi değilim'! Hülya Avşar TMSF Başkanı Ahmet Ertürk'e neden bela okudu? TMSF Başkanı Ertürk, bazı batık banka patronlarının kendisine gelerek eski Türk filmlerine benzer senaryolar anlattığını belirterek, “Gülüp geçtim. Romantiğim ama enayi değilim” dedi.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Ahmet Ertürk, dikkat çekici açıklamalar yaptı. Habertürk’te katıldığı bir programda, kendisine rüşvet dahi teklif edilmeye çalışıldığını belirten TMSF Başkanı Ertürk, “Rüşvet imasında bulunanlar dahi olmuştur. Ancak baştan itibaren bu yolun kapalı olduğunu anladılar. Batık banka patronlarından bana gelip eski Türk filmlerine benzer senaryolar anlatanlar bile oldu. Gülüp geçtim. Romantiğim ama enayi değilim” dedi.

Aldığı ölüm tehditlerinden de korkmadığını ifade eden Ertürk, kendisinin ortadan yok olmasının alacakların tahsili anlamında birşey değiştirmeyeceğini vurgulayarak, “Bende biraz şövalyelik ruhu var galiba ama ailem için korktum” şeklinde konuştu.

Ertürk ayrıca, TMSF’nin binasında toplantı yaptıkları odanın Zincirlikuyu Mezarlığı’na baktığını ifade ederek, “Arka fonu oluşturuyor mezarlık, bizim için çok büyük anlam ifade ediyor. Bazı şeylere heves ve tutku derecesinde bağlanmanın sonunun orası olduğunu görüyoruz. Bir dönem kendilerini Tanrı görenler, bugün yoklar. Bugün Tanrı görenler de yok olacaklar. İnsanlığın asıl gerçeği budur” dedi.

BENİ DE BOZDULAR

Ertürk, siyasete atılması için aldığı çağrılara olumsuz yanıt verme sebebini de “Siyaset bazen bir adam yeme mekanizmasına dönüşebiliyor. Futboldaki gibi; bir küçük kulüp oyuncusunu büyük kulübe çekip harcıyorlar” benzetmesiyle açıkladı. Ertürk, programda uçaklarda ekonomi sınıfında uçmayı tercih ettiğinin hatırlatması üzerine de, “Artık ekonomide uçmuyorum, beni de bozdular” şeklinde esprili bir cevap verdi.

HÜLYA AVŞAR İMTİYAZ PEŞİNDE

TMSF’nin Hülya Avşar’la olan anlaşmazlığının sorulması üzerine de Ertürk, Avşar’ın imtiyaz istediğini, alamadığı için de kendilerine bela okuduğunu söyledi. “Avşar’dan batıklarla ilgili almamız gereken bir para var. Ödenmeyince mahkemeden karar aldık. Bütün iş buradan çıktı” dedi.

bugün



Bu haber 364 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,635 µs