En Sıcak Konular

İstanbul'da elektrik kesintisi

27 Kasım 2008 21:29 tsi
Beşiktaş'ta, 1-5 Aralık tarihleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 00.10-07.00 saatleri arasında yapılacak kesinti programı şöyle:

1 Aralık'ta; Etiler Nisbetiye Caddesi, Hayram Sitesi, Selçuklar Sokak, Zeytinoğlu Mahallesi, Yeşim, Fidan, Yaren, Araçlar sokaklar, Cebeci ve Zeytinoğlu caddeleri, Beşiktaş Kültür Merkezi, Akatlar Kültür Merkezi, Akatlar (Türk Telekom), Şehit Erdoğan İbrahim, Yaren, Fidan ve Murat sokaklar, Necati Cumalı Caddesi, Budin Soketler, Fenerli Hiristo, Cebeci ve Necati Çamlıbel sokaklar, Özlem Sitesi Yolu (Ata Sokak), Spor Yazarları Blokları bahçesi, Sedef, Meşe ve Irmak sokaklar, Akatlar İ.Ö.O, Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi Dikiş Nakış Okulu ve belirtilen adreslerin civarı.

 
2 Aralık'ta; Etiler Zeytinoluğu Mahallesi, Fenerli Hiristo ve Akay sokaklar, Enis Akaygen Caddesi, Özlem Siteleri, 4. Levent Çilekli Caddesi, Beşiktaş Kültür Merkezi, Levent Balta Limanı Yolu Gazeteciler Kooparatif Evleri Cemil Sokak, Ebru ve Menekşe sokaklar, Gazeteciler Sitesi, Yıldırım Oğuz Gökler, Hare ve Nilifer sokaklar, 4. Levent Konaklar Mahallesi Karayolları Blokları, 4. Levent Şebboy Sokak, Otoyolcular Sitesi, Levent Evleri Koza İnşaat, 4. Levent İhsan Hilmi Alantar Sokak, Fülya Yapı Kooperatifi, 4. Levent Hukukcular Sitesi içi, Levent Zümrüt Sokak, Selçuklar Sitesi, 4. Levent Meşeli, Faruk Nafiz Çamlıbel, Ihlamur Yolu ve Bahar sokaklar, 4. Levent Emlak Kredi Bankası Blokları altı, Levent Akçam ve Akasya sokaklar.

3 Aralık'ta; Etiler Nisbetiye Caddesi Mülteciler Sitesi bahçesi, Nisbetiye Caddesi Etiler Lisesi, Nisbetiye Caddesi Yıldız Çiçeği Sokak, Albay Nailgönelli, Dilhayat ve Bahtiyar sokaklar, Polis Karakolu Hürriyet Mülteciler, Ayazma Yolu, Selviler, Seher Yıldızı, Sarı Ova, Akgönen Dilek Yıldızı, Ahular, Alptekin, Yıldız Çiçeği, Ergin, Ahular ve Köşesi Yanarsu sokaklar, Nisbetiye Caddesi Çamlık Mevkisi, Bebek Dağı, Bıyıklı Mehmet Efendi, İhsan Aksoy, Boğaziçi Üniversitesi yolu üzerinde Gülşen, Özenli ve Övün sokaklar, Bebek Manolya Sokak, Beşiktaş Bebek Mahallesi, Küçük Bebek Mahallesi, Uçak Savar Cengiztopel Caddesi, Ergin ve Özdeş sokaklar, Rumelihisarı, Yol Sokak, Uçak Savar Tuğcular, Uçak Savar Sitesi, Boğaziçi Üniversitesi Kuzey Kampusü ve belirtilen adreslerin civarı.

4 Aralık'ta; Etiler Amaci Yapı Kooparatif bahçesi, Özden Sokak, Uçak Savar Polat Sitesi, Rumelihisar Caddesi Yol Sokak, Boğaziçi Üniversitesi bahçesi yeni kampüs, Küçük Bebek Dere Boyu Sokak, Hizmet Evleri Altı, Küçük Bebek Caddesi, İbriktar Sokak, Küçük Bebek Deresi Sokak, Küçük Bebek Deresi Üstü Sokak, Dayı Bey Sokak, Günaydın Siteleri, Bebek İnşirah Sokak, Telefon Santrali karşısı, Yoğurtçu Zülfü, İpek, Hamam, Manolya, Bağ Arası ve Bebek Mektebi sokaklar, Cevdetpaşa Caddesi Germencik, Selçuk, Bornova ve Ehram sokaklar, Arnavutköy Bebek Yolu, benzinci yanı, Bebek Vezir Köşkü Sokak, Yatlar, Arnavutköy Boyalıköşk Sokak Çıkmazı, Arnavutköy Setüstü Amarikan Konsolosluğu ve belirtilen adreslerin civarı.

5 Aralık'ta; Arnavutköy Hareket Sitesi Yolu, İBA Sitesi, Arnavutköy Ayazma Yolu Sokak, Etiler Suna Sokak, Arnavutköy Yolu Sok, İETT Blokları, İ.Ö.O. ve Ticaret Lisesi, Yeşilbağ Sitesi, Adnan Saygun Caddesi Yaprak, Sevil, Aydın, Barış ve Uydu sokaklar, Ulus Musevi Mezarlığı ve altı, Ulus Siral Sitesi, Ulus Müderris Salih Rüştü Sokak, Ulus Konakları Sitesi, Nisbetiye Caddesi üzeri, Ahular Sokak, Dünya Göz Hastanesi, Ulus Metehan Sokak, Ahmet Adnan Saygun Caddesi, Hakkı Şehithan Sokak, Bulgar Konsolosluğu, Orkide, Gümüş ve Gözde sokaklar ile belirtilen adreslerin civarı.

aa



Bu haber 637 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,451 µs