PKK yandaşları partilerle' | " /> PKK yandaşları partilerle' | "/>

En Sıcak Konular

'Karayalçın PKK yandaşları partilerle'

27 Kasım 2008 16:04 tsi
'Karayalçın PKK yandaşları partilerle' Melih Gökçek'ten Murat Karayalçın'a ağır itham! Seçimler yaklaşırken üsluplar gittikçe sertleşiyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ''Sayın Murat Karayalçın, PKK yandaşları partilerle iş birliği yaparken, biz Güneydoğu'da sel felaketinde Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak 4 trilyon lira yardımı Kürt kardeşlerimize yaptık'' dedi.

Gökçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karayalçın'ın, ''kişilerin Kürt ya da Çerkez olmasının önemli olmadığı, etnik kökeni, inancı ne olursa olsun Ankaralıları bir ve bütün gördüğü'' şeklinde açıklamalarda bulunduğunu ifade etti. Gökçek, ''Kim kalkıp da Ankara'da Kürt-Çerkez ayrımı yapıyor? Kim Ankara'da Türk-Kürt ayırımı yapıyor? Her yerde her zaman söylüyoruz; devletin bölünmez bütünlüğünü kabul eden tüm Kürtler bizim baş tacımızdır. Ben onların oyuna talibim'' dedi.

Karayalçın'ın, ''Melih Gökçek, bölücü nitelikli açılım sergilemeye başladı. SHP'nin Kürt açılımı, devletin tekliği, ulusun tümlüğü ve yurdun bölünmez bütünlüğü çerçevesinde olmuş demektedir'' şeklinde ifadesi olduğunu belirten Gökçek, şunları söyledi:

''Şimdi Sayın Karayalçın'a soruyorum. Kürt açılımı demek PKK yandaşı olan bir parti ile iş birliği mi yapmak demektir? Kürt açılımı demek, terörist cenazelerini kaldırmak için çaba sarf eden belediye başkanlarını SHP çatısı altında belediye başkanlığına seçtirmek mi demektir? Kürt açılımı demek CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın iddiasına göre, 'Karayalçın'ın listeleri İmralı'dan geldi' mi demektir? Sayın Murat Karayalçın PKK yandaşları partilerle iş birliği yaparken, biz Güneydoğu'da sel felaketinde Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak 4 trilyon lira yardımı Kürt kardeşlerimize yaptık.''

Gökçek, Ankara'da, ülkenin bölünmez bütünlüğüne sahip çıkan Kürt vatandaşların kendisine oy vereceklerine inandığını ifade etti.

A.A.



Bu haber 1,708 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,636 µs