En Sıcak Konular

İkinci sapık baba dehşeti!

26 Kasım 2008 17:39 tsi
İkinci sapık baba dehşeti! Avusturya'dan sonra şimdi de İngiltere'de öz kızlarına 28 yıl boyunca tecavüz eden canavar baba ortaya çıktı...

Adı açıklanmayan İngiliz'in iki kızını 28 yıl boyunca seks kölesi olarak hapis tuttuğu, 19 kez hamile bıraktığı, 9 çocuk sahibi olduğu açıklandı.

İngiliz sapığın şu an 20'li yaşlarında olan kızlarına 8 ve 10 yaşlarındayken tecavüz etmeye başladığı, haftada 3 kez dövdüğü, büyük olanı 7 kez hamile bırakıp 2 çocuk sahibi olduğu, küçük kardeşinin ise 12 kez hamile kalıp 5 çocuk doğurduğu açıklandı.

56 yaşındaki sapık, 25 kez ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı..

YILLARCA TEHDİT ETTİ

Sapık baba, olanları anlatmaları durumunda çocuklarını kaybedeceklerini söyleyerek kızlarını yıllarca susturdu. 10 yıl önce çocuk koruma programını arama girişiminde bulunan kızlar çocukları konusunda garanti alamayınca şikayet etmekten vazgeçti.

1997'de kızların ağabeyi olayı anlatmaya çalıştığında da polise ifade vermeyi reddettiler ve soruşturma açılmadı. Sapık babanın en son Şubat ayında kızlarına tecavüz ettiği tespit edildi.

Kızların durumu arkadaşlarına anlatıp cesaret almalarının ardından polise gitmeleri üzerine babadan alınan DNA örneğiyle çocukların DNA'sı karşılaştırıldı ve olay ortaya çıkarıldı. Kızlarını kemerle dövdüğü, yüzlerini ataşe tuttuğu tespit edildi.

Bir seferinde kızlar babalarını öldürmek için onu viskiyle alkol komasına sokmaya çalıştı ama başarılı olamadılar. Kızlardan birine tecavüz ederken diğerinden çocuklara bakmasını istiyordu. Bir ara büyük kızı tecavüz etmeyi bırakması karşılığında ayda 100 pound ödemeyi kabul etti. Ancak bu uzun sürmedi.

Son çocuğunun doğmasından sonra bir çocuk daha yapmak için kızlarından birine 500 pound ödemeyi teklif etti. Bıçakla tehdit etti. Tüm bu olanlara çocukların annesinin ne tepki gösterdiği ise bilinmiyor.

aktif haber



Bu haber 419 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,774 µs