En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu neden suskun?

25 Kasım 2008 16:20 tsi
Kılıçdaroğlu neden suskun? Yolsuzlukların üzerine giden adam oalrak bir anda Türkiye siyasetinin vitrinine taşınan CHP'li Kılıçdaroğlu, hakkındaki PKK bağlantısı ve genelev iddialarına sessiz kaldı

Turgay Güler'in ÜLKE TV’de hazırlayıp sunduğu Sıra Dışı programında dün akşam gündeme damga vuran çok çarpıcı belgeler yayınlandı.

CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu’nun Deniz Feneri İ.v. davasını takip etmek için bulunduğu Almanya’da, PKK’lılarla birlikte sauna tarzı çalışan genelevden çıktıktan sonra trafik kontrolüne takıldığı belgelendi.

Araştırmacı Talip Doğan Karlıbel CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi Ali Kılıç’ın aracında olan Nevzat Rıdvan, Mustafa Güler'in terör örgütü PKK üyesi ve uyuşturucu kaçakçısı olduğunu söyledi ve dörtlünün beraber olduğuna dair belgeyi yayınladı.

Talip Doğan Karlıbel’in Alman polisinden aldığı belge (noter tasdikli) ve iddiaları Kemal Kılıçdaroğlu’na otomatikman cevap hakkı doğuruyor.

Fakat CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmazken söz vermesine rağmen kendisi için özel hazırlanan televizyon programına da çıkmadı.

Oysa Sayın Kılıçdaroğlu daha yakın geçmişte karşılıklı polemiğe girdiği AK Parti eski Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ile canlı televizyon programına çıkmış ve hakkındaki iddialara belgeleri ile cevap vermişti. Bu program uzun süre ülke gündemini işgal ederken, Kılıçdaroğlu sonraki dönemlerde de SSK genel Müdürü görevindeyken hakkında yolsuzluk iddialarında bulunanları canlı yayında düelloya davet etmişti.

Kılıçdaroğlu yerel seçim sürecine girilen bugünlerde ard arda açıkladığı ‘yolsuzluk’ belgeleri ile bir anda CHP’nin ve Türk siyasetinin yükselen yıldızı hali geldi. Deniz Feneri İ.V. davası ve RTÜK Başkanı Zahit Akman’a yöneltilen suçlamalarda başrol oynadı.  Peki aynı Kılıçdaroğlu hakkında ortaya atılan vahim iddialar karşısında neden suskun?

Her fırsatta muhataplarını; uyuşturucu baronu, vatan haini, rüşvetçi, yolsuzluk zanlısı ilan eden ve “belgesiz hiçbir işe yapmam” diyerek kendine inanlara güven verip haysiyetli ve onurlu bir insan olduğunu vurgulayan CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu, hakkında “uyuşturucu kaçakçısı PKK’lılarla birlikte geneleve gittiğini” iddia edip belgesini yayınlayan Talip Doğan Karlıbel’e cevap vermemesi kafalarda soru işaretleri bırakmıyor değil... Hele bu kişi 'siyasetteki pislikleri' temizlemeye kendisini adadığını açıklayan bir kişi ise şüpheye düşmemek elden gelmiyor.

10 Kasım 2008 günü ÜLKE TV’de yayınlanan “Sıra Dışı” programına konuk olan Talip Doğan Karlıbel, Kılıçdaroğlu’nun Almanya’da genelev tarzı çalışan bir sauna kulübe gittiğini ve beraberinde CHP MKYK üyesi Ali Kılıç ve iki PKK üyesinin olduğunu söylemiş, çıkışta polis kontrolüne takıldıklarını iddia etmişti.

Gündemde bomba gibi düşen bu iddialardan sonra Kemal Kılıçdaroğlu, programın
yayınlandığı ÜLKE TV’nin Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk’ü arayarak cevap hakkı kullanmak istediğini söylemiş, ancak akşam kendisi için hazırlanan Talip Doğan Karlıbel’in de katıldığı Sıra Dışı programına katılmamıştı. Program öncesinde ve yayın esnasında telefonuna çıkmayan sekreterine not bırakılmasına rağmen geri dönüş yapmayan Kılıçdaroğlu ertesi gün bir gazeteye konuşmuş ve Karlıbel’e dava açacağını söylemişti.

Aradan 15 gün geçmesine ve belgeler açıklanmasıa rağmen sayın Kılıçdaroğlu ve CHp'den herhangi bir açıklama gelmedi.     

ŞİMDİ TÜM BU İDDİLARI SAYFALARINA TAŞIYAN HABER7.COM OLARAK İLKELİ VE DÜRÜST HABERCİLİK GEREĞİ SAYIN KILIÇDAROĞLUNA SORUYORUZ...

1- Deniz Feneri İ.v. davası için bulunduğunuz Almanya’da genelev olarak çalışan sauna kulüpte yarım gün geçirdiniz mi?

2- Sauna çıkışında, Alman polisinin takibinde olan PKK üyesi uyuşturucu kaçakçılar ile trafik kontrolüne takıldığınız iddiası noter tasdikli olarak belgelendi. Ne düşünüyorsunuz? 

3- Sizin de bulunduğunuz araçta olduğu belgelenen Nevzat Rıdvan ve Mustafa Güler'interör örgütü PKK bağlantısını biliyor muydunuz?

4- Terör örgütüne yandaşlığı Alman İş Mahkeme kararı ile kanıtlanmış olan CHP MYK üyesi ve milletvekili adayı Ali Kılıç’ın Cumhuriyet Halk Partisi ile ilişkisi sizce be kadar normal...

5- Hakkınızdaki iddiaları ortaya atan Talip Doğan Karlıbel’e dava açacağınız söylemiştiniz, adli makamlara herhangi bir başvuruda bulundunuz mu? 

6- Yolsuzlukların üzerine giderek, kamuoyunda oluşturduğunuz; “dürüst adam - dürüst siyasetçi” izlenimi, bu iddialarla zedelenirken neden çıkıp cevap vermiyorsunuz?

7- Hemen her konuda rakiplerinizi canlı yayına düelloya davet ederken, söz vermenize rağmen neden sizi için hazırlanmış olan canlı yayına çıkmaktan kaçtınız?

8- Cevap hakkınız kullanmak ve iddialara cevap vermek için ÜLKE TV’de Turgay Güler’in yöneteceği programa çıkar mısınız?  

9- Tüm bunlara rağmen susarak bir anlamda size yöneltilen suçlamaları kabul etmiş olmuyor musunuz?

10- Binlerce kişinin izlediği televizyon programında hakkınızda konuşulanların milyonlarca ziyaretçisi olan Haber7.com’da yayınlanmasına rağmen sizin ilgisiz kalmanızın arkasındaki gerçek ne? 

 



Bu haber 742 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,140 µs