ŞOK! CHP'liler PKK'lılarla aynı araçta ! | " /> ŞOK! CHP'liler PKK'lılarla aynı araçta ! | "/>

En Sıcak Konular

ŞOK! CHP'liler PKK'lılarla aynı araçta !

25 Kasım 2008 10:25 tsi
ŞOK! CHP'liler PKK'lılarla aynı araçta ! Kemal Kılıçdaroğlu'nun Alman vakıfları ve PKK ilişkisine dair o belgeler canlı yayında ortaya çıktı.

Bir dönem Alman Emniyeti’nde de görev yapan Araştırmacı yazar Talip Doğan Karlıbel geçtiğimiz günlerde Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili şok iddialarda bulunmuştu. Karlıbel, CHP Grup Başkanevekili Kılıçdaroğlu’nun Almanya’da iki uyuşturucu kaçakçısı PKK’lı ile genelev tarzı çalışan ünlü bir sahunaya gittiğini ve çıkışta da polis kontrolüne takıldığını savunmuştu. Dahası Kılıçdaroğlu’nun yanında iki kanun kaçağının yanı sıra CHP’li hemşehrisi Ali Kılıç da vardı.

Ülke TV'de Sıradışı programında Talip Doğan Karlıbel, elindeki belgeleri tek tek açılmaya başladı. Karlıbel'in ilk açıklaması Kemal Kılıçdaroğlu'nun sağkolu Ali Kılıç'la ilgili oldu. Kemal Kılıçdaroğlu, Ali Kılıç yanlarında 2 PKK'lı ile birlikte bir saunaya gidiyorlar ve sauna çıkışında da Alman polisine yakalanmışlardı.

Polisin durdurduğu araçta tespit edilen Nevzat Rıdvan, Mustafa Güler isimli, Osman Tekin, ve Hilmi Kaya isimli polisleri öldüren şahıslardır. 80 öncesi cinayetlerle ilgili yaptığımız çalışmada bu isimleri tespit ettik. Bu zabıt emniyet müdürlüğünün yaptığı kontrolde aracın arka lambası yanmıyordu. Trafik kontrolü yapan ekip, takibi yapan ekibin aracının önüne geçerek bu aracı durdurmuş ve bu kaydı almıştır. İstanbul'da fiziki takip olduğunda tüm polisler bunu bilmez sadece o bölüme bakan ekip bilir. 80 öncesi çok fazla cinayet işlendi. Bu iki kişinin takip edilmesinin sebebi üst düzey uyuşturucu bağlantılı kişiler oldukları içindir. Polisin en büyük özelliği iş üzerinde baskını gerçekleştirmek için takip yapıyordu.

Ali Kılıç'ın kendisi PKK'lıdır. CHP MYK üyesi PKK sempetizanı ve PKK'lıdır. Mahmut Yılmaz, PKK'nın Almanya'da üst düzey yöneticisidir. Bu kişi yüzlerce kişiyi sokağa dökerek bu kişinin Türkiye'ye teslimine engel olmuştur. Ali Kılıç'ın yanında Mahmut Yılmaz kaçak olarak çalışmıştır, bu da tespit edilmiştir. Bununla ilgili belge de mevcuttur.

Mahmut Yılmaz'ın Türkiye'ye sürülmemesi, Türkiye'ye gittiği takdirde işkence göreceği iddiasıyla Türkiye'yi jurnalledi. Ben burda savcıları göreve çağırıyorum. Bu iddia ve belgeler hakkında soruşturma açabilir. Ali Kılıç çift pasaportludur. Kılıç'la ilgili bir soruşturma açılması hakkında bu kişi Türkiye'ye gelemez çünkü yargılanması hakkında çok ciddi cezalar alması kaçınılmazdır.

Ali Kılıç, Mahmut Yılmaz'ın işlediği suçları bilmemesi mümkün değil, Hamburg'taki Tunceli ile ilgili derneğin temsilcileri Ali Kılıç'la ilişkileri vardır. Ali Kılıç, bu kişi ile ilgili tüm faaliyetleri kayından biliyor. Almanya'da Türk emniyete karşı büyük bir karartma faaliyeti yapmışlardır. Emniyete karşı karartmada Bayram Meral'in de büyük katkısı var. Mahmut Yılmaz'ın Türkiye'ye gönderilmemesi yönünde propaganda yapan 30 derneğin 5 tanesinde Ali Kılıç aynı zamanda başkan durumunda.

08.09.2008 tarihinde 16.45 te düzenlenmiş bir belge. Bu belgede yapılan işlem aracın plakası ve aracın içindeki kişiler Kemal Kılıçdaroğlu, Ali Kılıç ve iki PKK'lının isimleri kayıtlı. Belge aynı zamanda noter tasdiklidir.

 

 



Başka bir belgede Ali Kılıç, Mahmut Yılmaz'ı yanında çalıştırmaktan kesilen bir ceza makbuzu, Mahmut Yılmaz da üst düzey bir PKK mensubu. Bavyera Mahkemesi bu şahsı sınırdışı etme kararı aldı. Bu karar sonrasında Ali Kılıç'ın da üyesi olduğu 25-30 dolayındaki dernek kampanya düzenleyerek Almanya'ya Türkiye'yi şikayet ederek Yılmaz'ın Türkiye'ye gönderilmesine engel olmuşlardır. Ali Kılıç'ın CHP MYK üyesi olarak PKK ile ilişkisi apaçık ortadadır.

 

Belgelere polis neden ulaşamıyor konusunda ise, Kemal Kezar isimli bir şahıs belli tarih öncesinde gözaltına alındı. Almanya bu tür kişileri Türkiye'ye karşı bazı politikalar veya hamlelerde kullanmak için elinde bulunduruyor. Sayın Hablemitoğlu'nda olduğu gibi bu kişiler ya kendi menfaatlerinde kullanılır ya da yok edilirler.

Alman emniyet teşkilatı sadece kendi çıkarları kapsamında Türkiye ile irtibata geçer. Gaffar Okkan'ın katil zanlısı yakalanmasına karşın bu istendiğinde işin kendilerini aştığını ve siyasi mekanizmaların görevi olduğunu belirtirler. Kosova 2 milyonluk bir devlet ve bağımsızlığını ilan etti. Kosova gibi bir devlet Alman ajanlarını yakalıyor ve yargılıyor. Türkiye bugün kendi ülkesindeki Almanya lehine çalışan kişiler hakkında savcılarımıza büyük görev düşüyor.

 

 


Mahmut Yılmaz ve Ali Kılıç'ın kim oldukları daha detaylı olarak internette arandığında da görülebilir. Turgay Güler, Ömer Lütfü Mete'nin bir sözünü hatırlatarak 'Bir yabancı ajan gözaltına alınıp tukuklanmadığı müddeçe Ergenekon beni ilgilendirmiyor' demişti. Karlıbel, 2 Milyonluk Kosova, 3 Alman ajanını suçüstü yakalıyor ve tutukluyor Almanya anında açıklama yaparak bu kişilerin dışişleri temsilcisini açıklıyor.

 

HABER7



Bu haber 545 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,427 µs