şampiyon olamaz! | " /> şampiyon olamaz! | "/>

En Sıcak Konular

Fenerbahçe şampiyon olamaz!

23 Kasım 2008 12:03 tsi
Fenerbahçe şampiyon olamaz! Rıdvan'dan Fener'i kızdıracak yorum. Rıdvan, öyle bir değerlendirme yaptı ki Fenerliler için çok acı!

Fenerbahçe taraftarını yine kahretti. Deplasmanlarda alınan kötü sonuçları normal bulan Rıdvan'a göre Fenerbahçe şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı. Rıdvan Dilmen çok köt oynayan sarı lacivertli takım için sert konuştu:

"Fenerbahçe'nin şampiyonlu yarışında olması söz konusu değil. Bu kadar iddialı konuşuyorum. Fenerbahçe şampiyon filan olamaz. "

Fener Anadonu takımına dönüştü

NTV Spor'da maçı yorumlayan usta yorumcu bu oyun şablonu ve oyuncu yapısıyla eli yüzü düzgün Anadolu takımına dönüştüğünü savundu. İşte Rıdvan'ın o sözleri;

3 oyuncunun performansı çok önemli:  Devid, Alex ve Guiza çok iyi ama çok iyi oynamalı mucizeler yaratmalılar. Alex bu mucizeyi çok gerçekleştirdi. Şimdi bu kadroda Guiza formsuz, Deivid henüz dönüyor. Guiza, Deivid, Emre Alex süper ligin kapasitesini kaldıracak düzeyde değil. Kuvvetli değiller.

Fener Anadolu takımı gibi: Geride bakacak oyunculara bakarsak arkadaki oyuncular formsuz. Öne dripling yapabilen oyuncu değil, öne pas verebilen oyuncu değil. Fenerbahçe takımı Ankara'ya giden eli ayağı düzgün Anadolu takımı gibi. İyi defans yapalım, savunnma arkasına top atalım, Guiza uçsun atsın.

Fener'in oyun planı: Başka bir oyun şablonu var mı Fenerbahçe'nin yok. Uzun atılıyor stoperle Guiza koşuyor, stoper güçlü olduğu için alıyor. Anadolu takımları deplasmana geldiklerinde beklerle uzun top atarlar süratli bir golcu bulurlar. Oyun planları budur, Fenerbahçe'de böyle..

Ankaragücü ile oynarken oyuna hükmetmeniz yaratıcı oynamanız lazım. Selçuk da Josica do topla çıkabilen oyuncular değiller.

Üst düzey kulüp maçları her iki yarıda minimum 20 dakika yarı alanda oynaması lazım. Maçı seyret puanlar muhtemelen eşit dersin, güç farkı gözüktü mü aralarında.

Fener erken havlu attı: Fenerbahçe'nin şampiyonlu yarışında olması söz konusu değil. Bu kadar iddialı konuşuyorum. Fenerbahçe şampiyon filan olamaz. Bu oyuncu yapısıyla, antrenörle, bu kalitesiyle, bu formatıyla mümkün değil olamaz. Daha çok puan kaybeder. Ankaragücü'nün puan kaybetmesi inanın sürpriz değil.

İki haft sonra da aynısı olur. Al gülüm ver gülüm maç olur. Fenerbahçeliler kenetlenip Porto maçını kazanın UEFA'da şansını denemeli.

Türkiye liginde puan kayıpları yüzde yüz devam edecektir. Kadıköy'de Ali Sami Yen'de İnönü'de geleni gideni yen. Ne yapmış büyükler deplasmanda.



Bu haber 387 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,215 µs