En Sıcak Konular

Buffon'a baş döndüren teklif

21 Kasım 2008 16:55 tsi
FC Juventus forması giyen İtalya Milli Takımı kalecisi Gigi Buffon, baş döndürücü bir teklifle karşı karşıya bulunuyor.

İngiltere'deki Premier Lig takımlarından Manchester City'nin, Buffon'u beş yıllığına renklerine bağlamak için harekete geçtiği, bunun için FC Juventus'un ve tecrübeli kalecinin görmezden gelemeyeceği yüklü bir para ödemeye de hazır olduğu bildirildi.

İtalyan basınındaki habere göre Manchester City, Buffon'la 5 yıllık bir sözleşme imzalamak istiyor. İngiliz kulübünün, Buffon'un sözleşmesinin normalde 2013 yılında sona ereceği FC Juventus'a, ünlü kalecinin bonservis bedeli olarak 75 milyon Avro önerdiği kaydedildi.

Buffon, bu transferin gerçekleşmesi durumunda, yıllık kazancını da otomatik olarak üçe katlamış olacak. Ünlü kaleci, halihazırda top koşturduğu siyah-beyazlı kulüpten yılda 5 milyon Avro alıyor. Manchester City ise 5 yıllık sözleşme önerdiği Buffon'a yılda 15 milyon Avro teklif etti.

Buffon, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, ''Eğer 100 milyon Avroluk bir teklif gelirse, kulübün beni elden çıkarması için bizzat ben harekete geçerim. Zira Juve, bu sayede, en azından 3 büyük oyuncu alma imkanına sahip olur'' demişti.

FC Juventus'un, Manchester City'nin teklifine olumlu yanıt vermesi, Buffon'un en pahalı transferler listesine girmesini de beraberinde getirecek. Buffon'un liste başında yer alması da güçlü bir ihtimal olarak değerlendiriliyor.

Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki kraliyet ailesine mensup bir isim olan 38 yaşındaki Şeyh Mansur Bin Zayid, geçen Eylül ayında Manchester City'yi satın almasının ardından, takımı güçlendirmek için transferlere de ağırlık vermesiyle dikkati çekiyor.

İtalyan basını Mansur bin Zayid'in Kaka için de AC Milan'a 100 milyon Avroluk bir teklif götürmeye hazırlandığını ileri sürüyor.



Bu haber 668 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,435 µs