En Sıcak Konular

Fener'in hakemi değişti!

20 Kasım 2008 12:53 tsi
Turkcell Süper Lig 12. hafta mücadelesi için Ankaragücü- Fenerbahçe maçına atanan Halis Özkahya, Cemal Aydın'ın kendisini araması ile değiştirildi.

Cemal Aydın kendi maçlarını yönetecek olan Halis Özkahya'yı aradı, Federasyon hakemi değiştirdi.

Hafta sonu oynanacak olan Ankaragücü-Fenerbahçe maçına hakem olarak atanan Halis Özkahya, federasyon tarafından bu maçtan alındı. Özkahay'nın yerine Fırat Aydınus görevlendirilirken Futbol Federasyon'undan yapılan açıklamada, bu değişikliğin sebebi olarak, Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın'ın Özkahya'yı telefonla araması gösterildi.

Ankaragücü'nün Fenerbahçe ile oynayacağı Turkcell Süper Lig 12. hafta mücadelesi için atanan Halis Özkahya'nın, MHK'nın haftanın hakemlerini basın bülteni ile duyurmasından sonra Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın tarafından telefonla arandığı tespit edildiğini belirten federasyon, hakemlerin açıklandığı basın bültenin yayınlanmasından önce Cemal Aydın'ın, Halis Özkahya'nın Fenerbahçe maçının hakemi olacağını söylediğini ve Aydın'la görüşüldüğünü duyurdu.

ATAMALARDAN ÖNCE BİLDİ, MAÇ OYNANMADAN ARADI

Türkiye Futbol Federasyonu, Cemal Aydın'ın "Söz konusu maçın hakeminin Halis Özkahya, ya da adını vermediği başka bir hakem olacağı" iddiası üzerine, derhal hareket geçip bilgisine başvurmak için Başkan Aydın ile görüş alışverişinde bulunduklarını açıkladı.

Federasyon,  "Bu görüşmede Aydın'dan, iddialarının kaynağını Türkiye Futbol Federasyonu ile paylaşması talep edilmiş ve bir bilgi paylaşımı olmaması halinde tüm hakem camiasının töhmet altında kalacağı vurgulanmıştır." dedi.

Bu gelişmeler üzerine hafta sonu oynanacak olan Ankaragücü-Fenerbahçe maçının hakemi de değişti.

Bu görüşmeye rağmen Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın'ın, haftanın hakemlerinin açıklandığı basın bülteninin yayınlanmasından sonra, başkanlığını yaptığı kulübün maçını yönetecek olan Halis Özkahya'yı telefonla aradığı bu yüzden de Cemal Aydın'ın, Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu tarafından tedbirli olarak Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini belirten Türkiye Futbol Federasyonu, "Tüm bu gelişmeler üzerine herhangi bir spekülasyona yol açmamak adına, 22 Kasım Cumartesi günü oynanacak Ankaragücü-Fenerbahçe maçının hakemi MHK tarafından Fırat Aydınus olarak değiştirilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

 

Haber 7

 



Bu haber 548 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,130 µs