En Sıcak Konular

Tecavüzcü sapığa linç girişimi

19 Kasım 2008 16:06 tsi
Antalya’nın Alanya İlçesi’nde 3 kız çocuğuna sarkıntılık ettiği iddia edilen 41 yaşındaki Mustafa A. G.(Mustafa Ali Güç) adlı şahsı polis, linç girişiminde bulunmak isteyen vatandaşların elinden zor aldı.

Edinilen bilgelere göre dün akşam Saray Mahallesi Başkent Hastanesi civarında bir hafta içerisinde 3 kız çocuğuna 1 kişinin sarkıntılık yaptığı iddiaları ortalığı karıştırdı. Kız çocuklarının başına gelenleri ailelerine bildirmeleri üzerine konu polise bildirildi. Bölgede sürekli devriye gezen ekip bulundurulurken, dün akşam saatlerinde aynı bölgede 11 yaşındaki bir kız  çocuğuna sarkıntılık edildiğini gören çevre sakinleri, tacizciyi kovalamaya başladı. Kısa süreli kovalamacanın ardından yakalanan şahıs, vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Tam bu sırada devriye gezen polis duruma müdahale ederek Mustafa A. G.’ü linç edilmekten kurtardı. Vatandaşlar tarafından G.’ün burnu kırılırken, yüzünün değişik yerlerinden yaralandı. Alanya Devlet hastanesi’ne götürülen G.’ün yüzünde açılan yaralara dikiş atıldı. Gözaltına alınan ve Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosuna götürülen Mustafa A. G.’ün iki ayrı hırsızlık suçundan sabıkası bulunduğu, aşçılık yaptığı ve uzun süredir işsiz olduğu ortaya çıktı. Konya’nın Bozkır ilçe nüfusuna kayıtlı, üçü kız dört çocuk babası olduğu öğrenilen G. adliyeye sevk edildi.

‘Kaçmak isterken yakaladık’

Kız çocuğunun çığlıklarını duyan ve olay yerine giderek zanlıyı yakaladığını anlatan Cihan Rende adlı genç, “Bir kız çocuğunun çığlık sesini duydum. Çevremde vatandaşlarla birlikte  sesin geldiği inşaat alanına koştuk. Kızın yanında orta yaşlı bir adam gördük. Kaçmaya çalışırken ben yakaladım. Kalabalıktan bazı vatandaşlar tekme ve tokatla döverken olay yerine polis geldi ve şahsı polise teslim ettik.”dedi.

HaberTürk



Bu haber 628 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,761 µs