Günaydın | " /> Günaydın | "/>

En Sıcak Konular

Bakan Şahin'den Baykal'a: Günaydın

19 Kasım 2008 12:42 tsi
Bakan Şahin'den Baykal'a: Günaydın 

CHP'ye son dönemde çarşaflı üye kaydı yapılmasıyla ilgili soruları Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin bakın nasıl yanıtladı:

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, CHP'ye son dönemde çarşaflı üye kaydı yapılmasını, “Günaydın” diye değerlendirdi. Şahin, TBMM Adalet Komisyonu toplantısına gelişinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bakan Şahin, “CHP'nin çarşaflı üye açılımını nasıl buldunuz?” sorusuna, “Günaydın arkadaşlar, hepinize günaydın diyorum” karşılığını verdi. Bir gazetecinin, “Siz, daha önceden haberdar mıydınız?” sorusuna Şahin, “Neden efendim?” diye soruyla cevap verirken, aynı gazetecinin “Günaydın dediniz de...” diye karşılık vermesi üzerine, “Sabah 'günaydın' denir arkadaşlar. Bu soru üzerine de 'günaydın' denebilir” diye konuştu.


Adalet Bakanı Şahin, gazetecilerin, “Ne anlamda günaydın denebilir? Tam anlamadık” demeleri üzerine, “Siz, arif insanlarsınız. Ne demek istediğimi anlarsınız” dedi.


Şahin, terörle mücadelede yeni anlayış doğrultusunda yapılan yasa değişikliği hazırlıklarının hangi aşamada olduğunun sorulması üzerine de “Terörle Mücadele Yüksek Kurulu toplantısında son olarak değerlendirmeye hazır hale geldiğini söyleyebilirim. Ama orada görüşülüp netleştirmeden, ayrıca Bakanlar Kurulu'nda da değerlendirmeden, şu an bir açıklama yapmam uygun olmaz” diye konuştu.


Bir gazetecinin, “İmralı'ya gitme konusunda tartışma oldu. TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu üyeleri İmralı'ya gidecekti. Bu konuda, size başvuru oldu mu?” sorusuna da Şahin, “Bana hiç bir başvuru olmadı. 'Başvuru olursa değerlendiririz' demiştim. Onu tekrar ediyorum” karşılığını verdi.

aa



Bu haber 297 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,056 µs